Evanst vagy Suninent őrültség lenne elengedni – M-Sport Ford WRT

Evanst vagy Suninent őrültség lenne elengedni – M-Sport Ford WRT

MEGOSZTÁS

Elfyn Evans és Teemu Suninen pilóta párosa lett az M-Sport Ford WRT gyári pilótái, miután Sebastien Ogier elhagyta a cumbriai alakulatot és a Citroen Racinghez igazolt. Sajnos az Észt Rallyn Evans hátsérülést szenvedett. A walesi pilóta zsinórban harmadik futamáról  kell, hogy kimaradjon elhúzódó (?) gyógyulása miatt.

Eközben Malcolm Wilson már a jövőre gondolva komoly erőket mozgat meg annak érdekében, hogy a bajnoki éllovas Ott Tänakot visszacsábítsa a Toyotától. Nagy valószínűséggel az észt toyotás maradni fog jelenlegi csapatánál, így az Evans-Suninen páros elengedése “őrültség” lenne az M-Sport részéről.

Elfyn ls Teemu  is biztos, hogy a csapat tagjai maradnak – nyilatkozta Wilson a motorsport.com-nak. Mindketten komoly befektetést jelentenek a számunkra, így őröltség lenne, ha valaki más részesülne a tehetségükből.  Ha nem sikerülne Ott [Tänak] megszerzése, akkor a szándékaink szerint mindketten a csapat tagjai maradnak.

Evans sérülése előtt a bajnokság összetettjének negyedik helyén állt, a Német Rally végéig, amikor is a toyotás Kris Meeke és a hyundaios Andreas Mikkelsen megelőzte az M-Sport sérült walesi pilótáját.

A legfrissebb hírek szerint Evans kihagyja a jövőheti Török Rallyt is és csak októberben a Wales Rally GB futamán tér vissza, amelyet 2017-ben megnyert.

Evanst a motorsport.com kérdezte a jövőjéről és arról, hogy tárgyal e az M-Sporttal 2020-as szerződéséről. Evans a következőket nyilatkozta: Természetesen, de ez természetes. Ebben a pillanatban még semmi sincs lezárva. Még minden nyitva van.

Evans elismerte, hogy sérülése miatti távolmaradása „a pilótapiactól” a lehető legrosszabbkor érintette.

Soha nem tudhatod, hogy mikor történik valami. Azt reméled, hogy az emberek nem felejtettek el és emlékeznek az első félévben nyújtott teljesítményedre.

A legfontosabb időszak mindig a jelen. Az emberek gyakran felejtenek, amikor a dolgok folytatódnak és a különböző emberek, különböző időszakokban vannak a reflektorfényben, szóval ki tudja.

Ha még nincs egy darab papír a birtokodban, amelyen rajta van a neved, akkor nem véletlenül gondolom azt, hogy neked is ott kell lenned a fedélzeten.

Azt hiszem az egyetlen dolog, amit tehetünk most, hogy mindent megteszünk a visszatérés érdekében, ahelyett hogy azon gondolkodjunk, hogy miért is nem vagyunk ott.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ