Evans növelte az előnyét szombat estére – Secto Rally Finland 2023

Evans növelte az előnyét szombat estére – Secto Rally Finland 2023

MEGOSZTÁS
Elfyn Evans (GBR) and Scott Martin (GBR) are seen performing during FIA World Rally Championship Finland on 5 August 2023. // @World / Red Bull Content Pool // SI202308050290 // Usage for editorial use only //

Elfyn Evans vezetésével zárult a Secto Rally Finland 2023 futamának szombati napja. A walesi pilóta egy szakasz kivételével mindegyik szombati szakaszon a leggyorsabbnak bizonyult. Evans gyorsról-gyorsra növelte az előnyét Thierry Neuville előtt. Katsuta az SS12-őn megforgott, majd csatába került Suninen-nel, a harmadik helyért, amelyet a nap végére visszavett finn ellefelétől.

Evans második Finn Rallyját megnyerheti!

1. E. Evans S. Martin Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid 2:08:07.0
2. T. Neuville M. Wydaeghe Hyundai i20 N Rally1 Hybrid +32.1
3. T. Katsuta A. Johnston Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid +1:27.8
4. T. Suninen M. Markkula Hyundai i20 N Rally1 Hybrid +1:34.2
5. J- M. Latvala J. Hänninen Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid +3:39.5

Elfyn Evans – “Az érzés ma jó volt, és az autó is jól működött. Volt önbizalmunk nyomni, és arra is tudtunk koncentrálni, hogy ahol szükséges volt, tisztán vezessünk. A körülmények időnként nehezek voltak, különösen az utolsó szakaszon, de úgy tűnt, mindent kézben tudtunk tartani, és nyilvánvalóan örülünk, hogy ma este ebben a helyzetben vagyunk. Hihetetlen szakaszok voltak ma, a világ legjobbjai közül néhány, és az, hogy az autónk úgy működik, ahogy szeretnénk, ilyen körülmények között, mega volt, és emlékeztet arra az érzésre, amit 2021-ben éreztünk itt. De holnap még van egy kis távolság hátra, és arra koncentrálunk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy az autót ebben a pozícióban hozzuk haza.”

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ