Evans a Német Rallyt is kihagyja, Greensmith lesz újra a helyettese

Evans a Német Rallyt is kihagyja, Greensmith lesz újra a helyettese

MEGOSZTÁS

 

Az M-Sport Ford World Rally Team gyári pilótája Elfyn Evans a NESTE Rally Finland után kihagyja aZ ADAC Rally Deutschland futamát is, miután az Észt Rallyn elszenvedett hátsérüléséből nem épült fel. Evans helyettese  a finnországi futam után ismét Gus Greensmith lesz Elliott Edmondsonnal a jobb egyben.

 

Gus Greensmith:

Mint mindenki más, azt reméltem, hogy Elfyn visszatér erre a futtamra. Nagyon sajnálom őt, de a legfontosabb most az, hogy teljes mértékben felépüljön. Büszke vagyok arra, hogy Malcolm és Rich bíznak bennem, hogy ismét én helyettesíthetem Evanst, ez egy hatalmas lehetőség a számomra és szeretnék köszönetet mondani nekik és a csapatnak.  

Tagadhatatlan, hogy az aszfalt az én preferált felületetem és már most nagyon várom, hogy láthassam, mire lehetek képes Németországban a Ford Fiesta WRC-vel. Ez egy olyan futam, ahol kellő tapasztalattal rendelkezem, itt Elfyn is bizonyította már korábban, hogy mennyire versenyképes az autó ezen a felületen. Az utolsó aszfaltos futamomat megnyertem és azt hiszem, hogy sokkal közelebb lehetek a legjobbakhoz.

A jövő héten három napos teszten veszek részt Teemu-val, hogy megszokjam az autót aszfalton és minden megtett kilométerből a legtöbbet szeretném kihozni. Malcol és Rich elégedettek voltak, azzal a megközelítéssel, amelyen a Finn Rallyn alkalmaztam. Ezt tervezem Németországban is lépésről, lépésre növelni a sebességet.

M-Sport Ford WRT Media

****************

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ