Érsek Dani hullámvasútja az Euroringen

Érsek Dani hullámvasútja az Euroringen

MEGOSZTÁS

Lezajlott a Nyílt Nemzeti Bajnokság és Kupa második fordulója a motorosoknál, a mezőnyben ott húzta a gázt Érsek Dániel is. A Euroringen rendezett versenyhétvégének nagy reményekkel vágott neki a tehetséges pilóta, de aztán egy technikai hiba keresztülhúzta a számításait.

Az edzéseken még minden rendben zajlott, Dani az összetett hetedik helyre kvalifikálta magát, ez a kupa (tömegsport) értékelésben pedig a negyedik pozíciót jelentette számára. Aztán a rajtnál megtörtént a baj, aminek hatására a versenyző kénytelen volt feladni a további küzdelmet:

„Az edzések jól mentek, minden felmenetel során folyamatosan tudtam gyorsulni, így bizakodva vártam a futamot. A versenyen sajnos már nem volt szerencsém, a rajtnál néhány méter után leszakadt a váltóm, ami elég csúnya pusztítást végzett. Sérült a blokk, a karter, a hátsó kerék, elszabadult a lánc, ami kitépte a tengelyt, szóval az anyagi kár jelentős. Megmondom őszintén, tegnap nagyon el voltam keseredve, mert ezzel borulni látszott a következő hetek menetrendje, pl. a május 17-i Főnix kupa.

Azonban ma nagyon kellemes meglepetés ért, ugyanis Kiss Attila az ATIX Motor Kft.-től felajánlott támogatásként egy blokkot, amivel megoldódni látszik a problémám. Ezúton is köszönöm szépen a segítséget, a következő versenyen igyekszem egy remek eredménnyel meghálálni!” – foglalta össze a balul sikerült versenynapot Érsek Dani.

Az országos bajnokság és kupa június 6-án, a Pannóniaringen folytatódik, ahol egészen biztosan találkozhatunk majd a #22-es rajtszámú versenyzővel.

Fotók: Kőházy Tamás

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ