Érsek Dani az Euroringet is bevenné

Érsek Dani az Euroringet is bevenné

MEGOSZTÁS

Hétvégén az Euroringre látogat a magyar motoros nyílt nemzeti bajnokság és kupa, ahol Érsek Dániel is a lovak közé csap majd. Az előző forduló remek szereplése után Dani tovább folytatná a menetelését, és érzése szerint minden adott is ehhez. A 22-es rajtszámú versenyzővel a versenyhétvége kezdete előtt beszélgettünk.

A 600 cc-s mezőnyben küzdő pilóta mindent elkövet a minél jobb szereplés érdekében, így már a futamot megelőzően is ellátogatott Örkénybe:

“Az előző versenyem a Hungaroringen nagyon jól sikerült, második lettem, és nem titkolom, szeretnék ebből az eredményből építkezni. Éppen ezért az elmúlt héten kétszer is meglátogattam a következő helyszínt, úgy érzem, hogy sikerült kellően felvennem a pálya ritmusát, és megtalálni a megfelelő beállításokat a motoromon.” – mondta el Dani, aki azt is elárulta, hogy nem tartozik a kedvenc pályái közé az örkényi aszfaltcsík.

“Nem vagyok vele kibékülve. Nem mondanám épp a mumusomnak, de a karakterisztikája számomra valahogy idegen. Ennek ellenére erős pontszerző helyet várok el magamtól, legjobb lenne az első ötben végezni. Persze az elmúlt versenyből kiindulva megnőtt az étvágyam, így azt sem bánnám, ha végül a top 3-ba is be tudnék kerülni. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgaim, mindenesetre én felkészültnek érzem magam, és már nagyon várom, hogy elkezdődjön a menet.” – fogalmazta meg a futam előtti érzéseit a versenyző.

Dani idén egyéni sportolóként folytatja pályafutását, nem áll mögötte semmilyen sportegyesület. Szezonbeli munkáját, és a motor felkészítését édesapja, Érsek Attila, Takács Péter “Taki”, Takács Gábor, Szabó Henrik, valamint Bekő Ferenc segíti.

A látottak alapján szuper kis csapat van kialakulóban, amit egy Euroringen elért jó eredmény még tovább csiszolna!

Fotók: Kőházy Tamás

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ