Élvezetes volt a kisautóval rallyzni

Élvezetes volt a kisautóval rallyzni

MEGOSZTÁS

Teljesítette első Rally4-es autós versenyét a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó, akik a teszt verseny 2WD kategóriájában a második helyet szerezték meg.

Már az év eleje óta izgatottak voltak, milyen is lesz egy kétkerekes kocsival menni az R5-ös után, és végül három és fél hónap után meg is kapták rá a választ.

„Nagyon vártuk már a versenyszezont és, hogy verseny körülmények között mehessünk a kis méregzsákkal. Mindkettőnk nevében mondhatom, nagyon élvezetes volt a kisautóval rallyzni” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán.

A páros az I. Therwoolin Boldogkő Rallyra készült Orfűn, ahol a Teszt mezőnyt erősítették. A kategóriájukban több hasonló autóval tudták összemérni magukat.

„Folyamatosan állítgattuk a Rally4-es Fiestát, de László Martint nem tudtuk megfogni. Nagyon gyorsan versenyzett, ezúton is gratulálunk neki. Elégedettek vagyunk a kategória második hellyel, ami azt mutatja nekünk, hogy jó az irány” – folytatta Zoli.

A hétvégén elkezdődik a Rallye1-es bajnokság is, ahol Zoli és Annamária 13 kihívót kap 2WD kupában.

„Komoly mezőny gyűlt össze a Boldogkő Rallyra, ahol szeretnék folytatni az autó tanulását és egy jó eredménnyel hazatérni” – zárta a beszélgetést Lencse Zoltán.

Köszönjük partnereinknek: S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft., Prestige.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ