Elégedett évzárás

Elégedett évzárás

MEGOSZTÁS

 

orai_vrezgo_szilveszter

Overdose Racing Team – Penta Szilveszter Rallye 2016, 2016. december 27-29.

Órai Balázs – Vrezgó Balázs, Mitsubishi Lancer Evo IX

 

A kezdeti nehézségek ellenére Órai Balázsnak sikerült megvalósítania a Szilveszter Rallyera kitűzött tervét. Vrezgó Balázzsal az oldalán az abszolút 6. pozícióba kormányozták be a Mitsubishi Lancer Evo IX-est. A sikerhez hozzájárult csapattársuk, Velenczei Ádám is.

 

Órai Balázs: A verseny előtt nem igazán éreztük a Mitsubishi beállításait, de csapattársunk, Velenczei Ádám nagy segítségünkre volt a futómű-beállítás során. Az ő szakértelmének köszönhetően jött is az eredmény. A Mikulás Rallyn is sokat köszönhettünk neki, de most még inkább… Úgy néz ki, ami neki jó, az nekem is, és rögtön vezethetőbbé, gyorsabbá, versenyképesebbé válik a kocsi.

Igaz, a második szakaszon egy tűzeset miatt félre kellett állnunk, és átlagidőt kaptunk, de a szereplésünk így is bíztató volt. Végül sajnos a feleségem nem tudott beülni mellém, de Vrezgó Balázzsal az abszolút 6. helyre kormányoztuk be a Mitsubishit. Fantasztikus dolognak tartom, hogy a TOP6-ba – csapattársaimmal együtt – három Overdose-os alakulat is befért. Bízom benne, hogy jövőre ugyanilyen eredményesen tudjuk majd folytatni a szereplést.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ