Egyik kedvenc versenyére készül Velenczei

Egyik kedvenc versenyére készül Velenczei

MEGOSZTÁS

Egyik kedvenc versenyére készül Velenczei

Komoly várakozásokkal tekint az Országos Rally Bajnokság idei negyedik állomása elé Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a Korda Racing versenyzői a Hyundai i20 R5-tel egy dobogós hely reményében érkezik Székesfehérvárra.

 

Idén is az Országos Rally Bajnokság két murva versenye között látja vendégül a magyar bajnoki mezőnyt Székesfehérvár, a koronázó város 12 aszfaltos gyorsasági szakasz után osztja a bajnoki pontokat. A verseny rajtját bizakodva várja a Korda Racing versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba, akik a legutóbbi aszfaltos versenyen szerzett dobogós helyezésüket szeretnék megismételni, vagy felülmúlni.

Velenczei Ádám: ”Székesfehérváron most egy olyan futam következik a bajnokságban, mely az egyik kedvencemnek számít a bajnokságban. Az aszfaltos versenyeket egyébként is jobban magaménak érzem, mint a murvás kanyarokat, így talán mondhatom, hogy dupla izgalommal tekintek a most következő hétvégére.”

„A futamra való felkészülés során megpróbáltuk magunkból és az autóból is kihozni a legjobbat, ami úgy érzem, elérte a célját, hiszen pozitív érzésekkel várjuk a fehérvári rajtot. A Hyundai i20-assal a Rábaringen hangolódtunk a hétvégére, ahol a srácokkal megpróbáltunk az autón egy másabb fajta beállítás sort alkalmazni. Jelen pillanatban úgy érzem, gyorsabb az autó az új beállításoktól és úgy döntöttünk, megtartjuk a változtatásokat. Valójában minden a versenyen fog eldőlni, így azt gondolom, hogy az első kör már fog olyan mértékű visszajelzést adni, hogy megtartsuk, vagy bizonyos szinteken visszatérjünk a korábbi beállításokra. Erre már szombaton választ kaphatunk, amit kíváncsian várunk.”

„A tavalyi évben a negyedik hellyel lettem gazdagabb Székesfehérváron, és most szeretném ezt az eredményt egy picit javítani. Célunk a dobogós hely lesz. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen ügyes versenyzőtársakkal kell megharcolnunk. Rajtuk kívül lesz még egy komoly tényező, ami befolyásolhatja a versenynapokat, ami nem más, mint az időjárás. A pályabejárás során tapasztaltunk napsütéses, de borongós időt is, mely bármelyik pillanatban meghozhatja az esőt. Ha vizes utakon kell megküzdenünk egymással, akkor lehetnek még plusz izgalmak. Számunkra ugyan kedvezőbbek lennének a száraz körülmények, de ha esik, akkor sem esünk kétségbe, megyünk, ahogy csak tudunk. Összességében felkészültünk, várjuk a rajtot, és szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy az első háromban végezzünk Székesfehérváron.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

Partnereink:  Betonútépítő Zrt.;Euroaszfalt Kft.; Siva Group Zrt.; Stravia Kft.; Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft..; Origo Cnc Kft, Hyundai WIA ; R-Carnet Service Kft.;Inter Cars.; Lubricants Hungary Kft.( Gulf); BM KOMP kompresszortechnika;  Euroll Hungária Kft.; ; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.;  ; Lead Design Kft.; Szirt Bau Kft. Wimmer Trans Kft. Eftech Kft.; Otys Úttechnika Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ