Egyedi helyszínen épül át az AMTS nyereményautója!

Egyedi helyszínen épül át az AMTS nyereményautója!

MEGOSZTÁS


AMTS sajtóanyag

Egyedi helyszínen épül át az AMTS nyereményautója!
Idén egy különleges Mini Cooper Coupé kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n

A hagyományokhoz hűen, idén is egy egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjegyükkel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján. A rendezvény 2021-ben a nyár végén tér vissza a Hungexpo falai közé, a szervezők pedig méltó meglepetéssel készülnek a hosszú kényszerpihenő után.

Ahogyan immáron 15 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legsokszínűbb autós rendezvénye. Az augusztus 27-én elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

A tuningalapot egy 2011-es évjáratú, különleges Mini Cooper Coupe adja, melynek átépítési munkálatait ismét nyilvánosan végzik, nem is akárhol: május 27-én Budapesten, a Lurdy Ház földszintjén nyitja meg kapuit az AMTS Bemutatóterem, ahol több különleges jármű mellett a nyereményautó épülését is nap mint nap nyomon követhetik az érdeklődők egy teljes hónapon keresztül. Az AMTS szakemberei szokás szerint ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé.

Az autót az augusztusi show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen teljes árú, vagy családi jegy megvásárlása és a velük történő online regisztráció a rendezvény nyereményjátékára – ezek után már csak a vasárnapi sorsoláson kell izgulni!

A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, valamint Ford Mustang modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek, a tavaly pedig egy Porsche Boxster tuninggal lepték meg a nagyközönséget. A lényeg a magas minőségű, legális módosításokban van, az élő átépítés pedig nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze néhány nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis.

Az AMTS Bemutatóterem a hét minden napján 10:00-18:00 között tart nyitva, a helyszínen pedig az AMTS belépőjegyek vásárlásán, valamint az autóépítésen túl a show tematikáiból válogatott járműcsodák is megtekinthetők, egészen június 23-ig. Az üzlet az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható, ezekről mindig aktuálisan a www.amts.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Az Automobil és Tuning Show idén legalább négy pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!
Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

 • hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok
 • Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 • DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
 • OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
 • Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 • Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 • Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
 • SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Egész napos programok kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az AMTS nyitva tartása:
augusztus 27-29: 9:00-19:00 óráig, augusztus 29: 9:00-18:00 óráig.

További információk: www.amts.hu / www.facebook.com/amtsofficial
Videóanyag: https://www.youtube.com/channel/UCRb2r2NfDNv3owNcw4ipDwA

 

Magyarország legnagyobb
autókiállítása és vására2021. AUGUSZTUS 27-29.
BUDAPEST | HUNGEXPOAMTS (AutoMobil és Tuning Show) – Magyarország meghatározó autós és tuning rendezvénye, mely több, nagy múltú kiállítás és show összefogásaként jött létre. A Budapesti Vásárcsarnok legalább 6 pavilonját és külterét 15 ország több, mint 1.000 járművével és 200 kiállítójával tölti meg a szezonnyitó fesztivál, adrenalinnal fűtött programokkal és bemutatókkal karöltve. Az AMTS tíz különálló rendezvényt foglal magában, egy helyen és egy időben, melyek egyazon belépőjeggyel látogathatók meg: Új Autó kiállítás, Carstyling.hu Tuning Show, Classic Car Show, EV-Greentech Elektromos Autó Kiállítás, Gymkhana Országos Bajnokság, Hot Rod Show, SUV kiállítás, Off-road Show, Magyarok a világ jármű-gyártásában kiállítás, Carstyling.hu Club Scene.

 

EXPERT EVENTS Kft.

2161 Csomád
Cseresznyés utca 1/C

Sajtókapcsolat:
Szőke László
+36 20 320 3399
szoke.laszlo@amts.hu

A Mini Cooper Coupé nyereményautó a következő módosításokat kapja:

Futómű H&R típushoz gyártott ültetőrugó-szett
Abroncsok Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából.
Felnik Vadonatúj 18 colos MOMO M50 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából
Bodykit A autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből, valamint sárvédőívekből álló sportos, típushoz gyártott Prior Design szett kerül a Premium Car Design kínálatából.
Dekoráció Az új KPMF színárnyalatot a SAFEX fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a PB Wraps segítségével
Hifi Hertz mélynyomót, az új erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.
Multimédia A különleges, kerek CMP multimédiás fejegységet a hazai forgalmazónál, a Gálffy Tuning kínálatában találtuk.
Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
Utastéri optika Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállította
Fénytechnika A minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogatták. Az autó típusazonos hátsó lámpáit a RS-Tuning kínálatából választottuk.
Motorolaj A minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
Üzemanyag A nyereményautóhoz tartozó 50.000 Ft-os üzemanyagkártyát a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította. Special Company For Special People
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról a Lurdy Házban őshonos Easy Wash System gondoskodik

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ