Egy apró hiba is eldönthet mindent

Egy apró hiba is eldönthet mindent

MEGOSZTÁS

A Baranya Kupán ült utoljára versenyautóban Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, akikre a végső viadal vár az Eger Ralin. Szeretnék megtartani a bajnokságban jelenlegi dobogós harmadik helyüket, és ezért mindent meg is tesznek majd.

A sors újra felkínálta a lehetőséget, hogy a 201-es rajtszámmal induljak. Aminek így elsőre nem is biztos, hogy annyira örülök… vagy csak még nem tudtam eldönteni. Ha nem elsőként rajtol az ember, akkor látod a tövezéseket, a féktávokat, hogy hol vannak a lassítók előtt. Ezért jelenleg kicsit nagyobbnak érzem a nyomást, de az is lehet, hogy ez azonnal elmúlik versenyhelyzetben. Kanyik Anti és köztünk csupán öt pont van, ami iszonyat kevés, ezért bármelyikünk esélyes lehet arra a harmadik helyre. Nyilván küzdeni fogunk, hogy meg tudjuk tartani ezt a pozíciónkat, aztán meglátjuk kinek lesz nagyobb szerencséje. Az tuti, hogy mindketten sietni fogunk. Év elején az volt a terv, hogy az első ötben benne legyünk, ez eddig meg is van, de még jobban tetszene, ha felállhatnánk a dobogóra. Ez egy igen sok összetevős verseny lesz. Hogy mennyire lesz nyálkás, vizes, faleveles, fog-e melegedni napközben, aztán utolsó körre visszahűl-e. Ezer kérdés, melyekre majd ott kapunk választ. Bevállalósnak kell majd lenni, de közben jó döntéseket hozni. Talán ez a legnehezebb” – mondta Ákos.

Várjuk az Eger Ralit, ha más nem azért, hogy végre pontot tegyünk erre a szezonra. A múltkori időpontnak jobban örültünk volna, mert az időjárás elég változékonyra fordult azóta. Bár, ha nekünk rossz idő lesz, az lesz mindenki másnak is, alkalmazkodni kell, ennyi az egész. A pályák nem ismeretlenek senki számára. Én azt várom, hogy jó hangulatban teljen a verseny, és amiért egész évben küzdöttünk, annak meglegyen az eredménye. Hogy mi sül ki belőle, az a jövő titka, de ha már eddig eljutottunk, „még ha csak” a dobogó legalsó fokáig is… azért szeretnénk megtartani. Valószínűleg a Kanyik Antiék is küzdeni fognak ugyanezért a dobogós helyezésért, ezért nagyon oda kell majd figyelni, mert egy apró hiba is eldönthet mindent. Nem szabad hagynunk, hogy előttünk végezzenek. Az, hogy egyes rajtszámot kaptunk, azon meg nem kell parázni, ugyanúgy megyünk, mint ha kettes…hármas…vagy akárhányas lenne. Nincs jelentősége, így is, úgy is nyomni kell neki, akármilyen lesz az időjárás, akármilyenek a pályák. Ugyanazokkal a feltételekkel indul mindenki, és ugyanakkora esélye van bárkinek nyerni, de reméljük nekünk kedvez a szerencse” – nyilatkozta Rubó.

Reklámpartnereink:

Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; D Safety Engineering & Consulting Kft. – Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás; Aluschlosser Kft. – Alumínium nyílászáró szerkezetek gyártása; Gyopár 2000 Kft. – Fémmegmunkálás; Artiger Kft. – Töltőállomás üzemeltetés; Bánka Transport – Közúti árufuvarozás; Mazzini Csomagolástechnika; Kamiker Kft. Nyomda; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; TÉTÉNY – KER – Épületgépészet, Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Luxor-Szinter Kft. – Porfestés-Szemcseszórás; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; VIA-NORTONIA KFT. – Építőipari kivitelezés; ECS HUNGARY KFT. – Építőipari kivitelezés; Branko Pénzügyi és Számviteli Kft.; Soft Consulting Hungary Zrt. – BaBér bérügyviteli programrendszer; Várkörnyéke Kft. – Építőipari kivitelezés; V-System Tam – Informatika; HK Trans Kft- Ömlesztett áruszállítás; HSC Motor Kft – Mezőgazdasági Gépberendezések; Lakandi Bt. – Építőipar és Ingatlanforgalmazás; Drei KKT. – Gáz- Víz és Csatorna Építő Közkereseti Társaság

 

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Peremicki István

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ