Dupla dobogó a Hungarian Baja-n!

Dupla dobogó a Hungarian Baja-n!

MEGOSZTÁS

A Korda Racing mindkét motoros versenyzője dobogón zárta Magyarország tereprali világkupafutamát, Soós Péter a második, Gombás Attila pedig kategóriája harmadik helyén érkezett célba az idei Hungarian Bajan.

Pedig nem indult jól az idén Várpalotai központtal megrendezett tereprali futam, ugyanis a csapat egyetlen autós párosa, Fekete László és idősebb Fekete László nem messze a pénteki nyitószakasz rajtjától a verseny feladására kényszerült, mivel egy jókora ugratást követően az autó annyira szerencsétlenül érd földet, hogy kiszakadt a futómű, a Nissan pedig harcképtelenné vált.

Kiválóan vették viszont az akadályokat a Korda Racing quad-os egységei, Soós Péter és Gombás Attila egyaránt a nemzetközi I. O. B. C. kategóriában szállt harcba és a háromnapos küzdelem után Péter a dobogó második, Attila pedig a harmadik fokát foglalta el a célban.

Gratulálok a motoros srácoknak a szép eredményhez és a dupla dobogóhoz!” – fejezte ki örömét a célban Korda Erik. ”Ezen a hétvégén is bebizonyosodott, hogy a Hungarian Baja nagyon kemény próba elé állítja a versenyzőket, sajnos ezt most mi a saját bőrünkön is megtapasztalatuk. Fekete Lackóék egy Mikulás Rallyval a hátuk mögött próbáltak szerencsét az idei Hungarian Baja-n a Nissannal, ami sajnos nagyon hamar véget ért számukra. Rögtön a péntek nyitó gyorsasági szakasz elején, volt egy nagyon alattomos bukkanó, amiről ennél szerencsétlenebbül nem érhettek volna földet, teljes súllyal a bal hátsó kerékre, kicsit oldalasan, rögtön ki is szakadt a futómű és véget is ért számukra a verseny. Motorosainkra talán még nagyobb kihívás várt, mint az autósokra, hiszen az autós mezőny rengeteg követ forgatott ki eléjük az útra, ennek ellenére Peti és Attila is remekül teljesített a hétvégén, és nagyon örülünk, hogy mindketten dobogóra állhattak a verseny céljában.

A Hungarian Baja végeredménye I. O. B. C. quad értékelés:

  1. RAFAJ Frantisek (CZ), Can Am Renegade 650 XXC 7:50:43
  2. SOÓS Péter, Yamaha YFZ 450 R +28:23
  3. GOMBÁS Attila, Kymco Yamaha Raptor +59:51

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Travel4You Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., Stefani Kft., Rábakert Kft., Start Complex Service Kft., Industial Electro Service Kft., FEOL Kft., Raorg Translog Kft., MNR Kft., Autó-Szoft Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker Kft., ZN-Tech Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., PP Média Kft., Young BTS Kft, Music Engine Kft, Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, Qtimax Hungary Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft, Alexovics Kft, Stefani Hungária Kft, Auto-Szoft Kft, J-Trend Kft, HCZ Autó BT

  1. augusztus 12.

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ