Dénes Szabolcs és Velenczei Ádám nyertek Kisvaszaron

Dénes Szabolcs és Velenczei Ádám nyertek Kisvaszaron

MEGOSZTÁS

Farkaséhesen várta a magyar ralis társadalom a Covid-19 világjárványnak köszönhető „inséges idők”, a száguldás és benzingőz nélküli hetek, hónapok befejeződését. Ezen a hétvégén, azonban újra belbőghettek a motorok és benzingőz járta át a Sopia-NET Kisvaszar Rally a DIGISTAR Kupa Kisvaszar – Alsómocsolád közötti gyorsasági szakaszát.

A Rallye3 futamra 32, míg a licenszes kategóriába 29 nevezés érkezett – 3-3 előfutóval. A hatból, öt megrendezett gyorsasági szakaszt követően, az utolsó nagymennyiségű csapadék megérkezése miatt elmaradt, az #1 rajtszámú Dénes Szabolcs – Dénesné Varga Kata – Lada 21011- kettős bizonyult a leggyorsabbnak. A dobogóra a Geng Bence – Geng Ferenc – #8 Opel Corsa A – páros állhattak fel másodikként, míg a dobogó alsó fokára a Nagy Dávid – Nagy János – #15 Lada 2107 – duó végzett.

1. Dénes Szabolcs – Dénesné Varga Kata 21:36.5 p
2. Geng Bence – Geng Ferenc +28.6 s
3. Nagy Dávid – Nagy János +46.4 s

A licenszes kategóriát a Velenczei Ádám – Szőke Tamás kettős nyerte – Skoda Fabia R5 EVO. A második helyen a Turán Frigyes – Bagaméri László – VW Polo R5 GTi – duó értek célba, míg a harmadik helyet a Hadik András – Kertész Krisztián kettős érdemelte ki Kisvaszaron.

1. Velenczei Ádám – Szőke Tamás 18:26.9 p
2. Turán Frigyes – Bagaméri László +2.3 s
3. Hadik András – Kertész Krisztián +9.3 s

A futamról készült fotók hamarosan láthatóak lesznek az Oldalunkon!

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ