Dani Sordo: Nagyon csalódott vagyok, hogy egy ilyen hülye incidens miatt ért...

Dani Sordo: Nagyon csalódott vagyok, hogy egy ilyen hülye incidens miatt ért véget a rallynk

MEGOSZTÁS

A szombati első gyors (SS9) rajtjában egyetlen reménye maradt a Hyundai Motorsport számára Dani Sordo személyében a dobogóért folytatott csatában. Thierry Neuville versenye már az első gyorson végetért miután a hó fogságában ragadva perceket töltött “beragadva”, míg Mikkelselsen generátor problémája miatt kellett, hogy feladja a futamot, majd Rallye2-ve visszetért.

Erre a sorsra jutott a spanyol pilóta is, miután lesodródott a télies körülmények között a szakaszról, ráadásul a Rallye2 szabályt sem tudta igénybe venni.

‘Valójában semmi pozitívum nem volt ezen a hétvégén. Nagyon csalódott vagyok, hogy egy ilyen hülye incidens miatt ért véget a rallynk, pedig a dobogóért csatáztunk – kezdte az értékelését Dani Sordo.

A körülmények nagyon nehezek voltak ma reggelt. Néhány kilométer után javultak a feltételek és versenyvonal tapadása is. A friss hó még lassú volt, nehéz volt jó ritmusban autózni.

Nem álltam a gázon, óvatosan vezettem, majd egyszer csak elvaszítettük a tapadást az első kerekekről, onnantól már csak utasok voltunk , lesodrótunk az útról”.

 

 

 

Dani Sordo – Carlos del Barrio “testre szabott” programja, így hibaponttal indult, ami Paddon ellenében a szezon végén, még hátrányt is jelenthet a spanyol pilóta számára.

Monte Carlo (január 25-28),
Mexikó (március 8-11),
Korzika (április 05-08),
Argentína (április 26-29),
Portugália (május 17-20),
Németország (augusztus 16-19.)
Katalónia – RACC Rally de Espana (október 25-28).

Fotó: Twitter

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ