Damiano De Tomasso nyerte a Rally di Roma Capitale futamát

Damiano De Tomasso nyerte a Rally di Roma Capitale futamát

MEGOSZTÁS
Fotó: FIA ERC – European Rally Championship / Facebook

A záró Power Stage-t Filip Mareš nyerte, míg a futamot Damiano De Tommaso nyerte. Az utolsó gyorson magyarjaink tízen kivüli eredményeket értek, de mindketten a legjobb tízben végeztek. A Csomós Miklós – Nagy Attila kettős a 13. szakaszidőt autózták, amely a összetett 9. helyét jelentette a tehetséges magyar párosnak. A Herczig Norbert – Czakó Janek magyar kettős a záró gyorson a 15. időt jegyezték, amely az összetett 11. helyét jelentett. Ez az ERC kategória 10. pontszerző helyét jelenti. A Herczig Patrik – Varga Kristóf kettős az összetett 49. helyén fejezte be a talján futamot, ami az RC5 kategória 10. helyét jelentette a számukra.

Damiano De Tomasso:
Nincsenek szavak arra, hogy leírjam azt, amit most érzek! Nagyon boldog vagyok, köszönetet kell mondanom a csapatnak, a Pirelli Tires-nek és az összes szerelőnknek. Minden szakaszt élveztem. A gumijaink tökéletesn működtek az egész hétvége alatt.

Herczig Norbert: Alapvetően jól éreztük magunkat az egész hétvégén. Nyilvánvaló, hogy nincs elég tapasztalatunk ezeken a gumikon , és nem találtam hozzájuk megfelelő beállítást. Mindenki keményen dolgozott, szeretnék köszönöm a csapatnak és a mérnökömnek – egész hétvégén a megoldásokon dolgozott.

ERC 10.Rally di Roma Capitale 2022

1. De Tommaso/Ascalone – Škoda Fabia Rally2 evo
2. Campedelli/Canton – Škoda Fabia Rally2 evo      +10,4
3. Bonato/Boulloud – Citroën C3 Rally2                  +27,7
4. Llarena/Fernández – Škoda Fabia Rally2 evo       +27,9
5. Crugnola/Ometto – Citroën C3 Rally2              +1:06.8
6. Tempestini/Itu – Škoda Fabia Rally2 evo          +1:11,8
7. Pardo Siota/Pérez Fernández Škoda                +1:14,3
8. Grzyb/Binięda – Škoda Fabia Rally2 evo          +1:35,8

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ