Csucsu a FIA ERX kategóriában folytatja 2018-ban

Csucsu a FIA ERX kategóriában folytatja 2018-ban

MEGOSZTÁS

Csucsu a 2018-as szezonban a FIA ERX bajnoki pont vadásztatában egy Skoda Fabia Supercar-ral fog versenyezni, amelyet a belga OTS Racing készít fel az öt futamból álló szezonra.

Csucsu: Nagyon örülök ennek a döntésnek. Eredményes évet tervezünk, sok teszttel , amit az elmúlt évben elmulasztottunk. Az autó teljesen új Skoda Fabia R5 alapjain épül. A Skoda Fabia R5 a legjobb R5-ös konstrukció jelenleg és azt gondolom, hogy egy versenyképes autóm lehet, amelyen a csapatom dolgozik. Az OTS Racing nagy tapasztalattal rendelkezik az új autók építésében. Azt remélem, hogy hamarosan tesztelhetünk, mert a szezonnyitó futam előtt meg kell oldanunk a felmerülő problémákat és meg kell találnunk a megfelelő beállításokat.
Sok csapattal tárgyaltam és azt kell mondanom, hogy mindenki barátságos volt velem és nagyon jó hangulatban beszélgettünk. Az OTS csapat tulajdonosa Marcel Ottink felvette velem a kapcsolatot és elmondta, hogy milyen tervei vannak az irányomban az autó építéssel kapcsolatban.

Az egykori raliversenyző legjobb versenye a 2017-es WRX szezonban a nyitó forduló barcelonai volt. Csucsu várakozással tekint az ERX szezonja elé, miután a versenynaptár minden futamán rajthoz fog állni, miközben egyéb versenyeken is tervezi a versenyzést, hogy megőrizze a legjobb formáját.

Csucsu: Van egy Renault Twingo S1600-som, amivel szeretnék néhány nemzeti futamon rajthoz állni és ha a szabadidőm engedi, akkor rali versenyeken való indulást is tervezek. Kedvenc pályám a höljesi, de szeretnék versenyezni mindenhol. Tavaly mindenkinek elmondtam a reményeim, de nem valósultak meg, így idén tikosak!

Fotók: www.fiaworldrallycross.com

***

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ