Családi FORDulat a Szilveszter Rally-n!

Családi FORDulat a Szilveszter Rally-n!

MEGOSZTÁS

Családi FORDulat a Szilveszter Rally-n!

 A JLG Motorsport kis csapata egy nem várt nagy sikerrel kezdte a 2017-es bajnoki szezont a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági OB első fordulóján, így úgy gondoltuk, hogy stílszerű, ha itt is zárjuk a szezont az örökké szívünk csücske másik szakágban, a rally igazi ünnepén a 19. Szilveszter Rallyn.

Ugyanis akad mit ünnepelnünk így az év végén. Egy kis számmisztikában elmerülve csapatunk alapítója Jedlóczky Laci 20 éve ült először versenyautóba egy Rally Túra versenyen. Azt a jó kis első kockalámpás Ladát azóta legalább 20 egyéb versenyautó követte melyet „elfogyasztott” a hazai versenypályákon az elmúlt két évtized során. Fordok, Lacia-k, Mitsubishik, na meg az örök szerelem Subaru-k sorával gyűjtötte a versenykilométereket. Az idén év elején 20 év után adta át a stafétabotot nevelt fiának, Márknak a versenypályákon, akire a tehetségét és a gyorsaságát látva reméljük, hogy innentől legalább húsz év nagyon sikeres versenyzői pályafutás vár majd! Márk az idén a 20-as rajtszámmal állt rajthoz a versenyeken és mellesleg 20-as mezben játszik a másik sportágában, a kézilabdában is.

Ha már ünneplés, ha már lúd – vagy inkább karácsonyi pulyka – akkor legyen kövér!

Kis csapatunk vezetője ezt a fontos kis évfordulót egy különleges dologgal gondolta megkoronázni. Lacinak már nagyon régi álma, hogy egyszer egy igazi aktuális top versenyautóval száguldhasson kedvenc szakágában. Ezt nálunk itthon a rally-ban jelenleg az R5-ös autók képviselik. Így a 19. Szilveszter Rally-n Jedlóczky László párjával Jedlóczky Melindával áll rajthoz egy Ford Fiesta R5-el. És akkor következzen a lúd kövérsége, hogy szeretett fiuk Jedlóczky L. Márk is egy Ford Fiesta R5-össel állhat rajthoz ezen a versenyen méghozzá az egyik legtapasztaltabb magyar bajnok navigátorral, Somogyi Pállal az oldalán.

A két versenyautót a 2017-es FIA CEZ Rally bajnok és Magyar Bajnoki ezüstérmes Hadik András csapata biztosítja majd.

Természetesen a fő célkitűzés a jóízű élvezetes autózás lesz elsősorban mindkét párosunk számára, de azért titkon kicsit bízunk benne, hogy esetleg Márk ennek a szakágnak a mezőnyében is okozhat majd némi meglepetést itt a Hungaroringen, hiszen tavalyi első igazi rally versenyén előfutóként már megvillantotta kissé az oroszlánkörmeit egy másik típussal.

A JLG Motorsport szeretettel vár minden rally rajongót december 27 és 29. között a saját kis évfordulós és a rally nagy év végi ünnepén a Hungaroringen

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ