Copec Rally Chile 2019 – Újabb jó szereplésben bízva várja a chilei...

Copec Rally Chile 2019 – Újabb jó szereplésben bízva várja a chilei futamot a Hyundai

MEGOSZTÁS
2019 FIA World Rally Championship
Round 05, Rally Argentina
25-28 April 2019
Thierry Neuville
Photographer: Austral
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

A Hyundai Motorsport újabb kihívás előtt áll a második dél-amerikai futam, az első COPEC Rally Chile 2019 előtt. Három Hyundai i20 Coupe WRC-vel vág neki a chilei futamnak az alzenaui központú csapat. Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Andreas Mikkelsen / Anders Jæger-Amland és Sébastien Loeb / Daniel Elena párosok igyekeznek a korzikai és argentínai győzelmek után növelni a csapat jelenleg 37 pontos  előnyét a gyártói pontversenyben.

Thierry Neuville: Mindenki számára a Rally Chile egy lépés lesz az ismeretlenbe. Nehéz túl sok elvárással neki vágni a futamnak, hiszen bármikor meglepetés érhet minket. Igazából a szakaszok kihívásait az első éles teljesítésekor fogjuk felfedezni. Ez komoly kihívás lesz, de csak üdvözölni tudjuk az új eseményeket a versenynaptárban. Az elmúlt két futamon elért futamgyőzelmünk és a csapat komoly munkával elért fejlődése pozitív teljesítményre sarkal. Vezetjük a bajnokságot, ami azt jelenti, hogy elsők leszünk az úton, ami sok munkát fog ránk róni, de már nagyon várom.

2019 FIA World Rally Championship
Round 05 Rally Argentina
25-28 April 2019
Action, Shakedown, Andreas Mikkelsen, Anders Jaeger, Hyundai i20 Coupe WRC
Photographer: Fabien Dufour
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Andreas Mikkelsen: Nagyon elégedett voltam az Argentínában eredményeinkkel. Az előttünk álló futam új kihívás lesz mindenkinek. Több videót is láttam a szakaszokról, úgy tűnik több látványos és élvezetes gyors vár majd ránk. Tudjuk, hogy mire vagyunk képesek a Hyundai i20 Coupe WRC-vel és ezt az utolsó futamon be is mutattuk, így azzal a céllal vágunk neki, hogy megismételjük azt a teljesítményszintet és továbbra is lendületben maradjunk.

2019 FIA World Rally Championship
Round 05, Rally Argentina
25-28 April 2019
Andreas Mikkelsen, Anders Jaeger, Hyundai i20 Coupe WRC
Photographer: Helena El Mokni
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Sebastien Loeb: Mindössze annyit tudok a chilei futamról, hogy egy murvás futam. A többi WRC csapathoz hasonlóan mi is azt várjuk, hogy minél többet tudjunk meg. Chile nem egy olyan ország, ahol mindennap megfordulunk, sőt eddig csak egyszer voltam a Dakar sorozattal. Amit eddig láttam, a szakaszok eléggé gyorsak, erdei és nyílt terepen. Kétségtelen, hogy ez értékes tapasztalat lesz a számunkra, de meg kell várnunk a futam végét, amikor összegezzük a frissen tanultakat.

*****

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ