Cipruson folytatjuk a szezont – Botka Rally Team

Cipruson folytatjuk a szezont – Botka Rally Team

MEGOSZTÁS

Botka Rally Team
47. Cyprus Rally 2018
2018.06.11. – Budapest

Cipruson folytatjuk a szezont

Az Azori–szigeteken történt bukás utáni mentéskor szerzett középfülgyulladás állította meg a következő futamon, a 42. Rally Islas Canarias versenyen a Botka Rally Team csapatát. Dávidéknak fel kellett adni a versenyt, hiszen a pilóta folyamatosan szédülésre panaszkodott. A csapat idő előtt összepakolt a Kanári-szigeten és az EB harmadik futamát, az Acropolis Rallye-t is kénytelen volt kihagyni, mivel a kezelés nem fejeződött be a görögországi pályabejáráskor. Jön a ciprusi verseny, ahol újra a mezőnyben láthatjuk Botka Dávidot és Mesterházi Márkot!

„Nagyon rosszul voltam a Kanári-szigeteken. A begyulladt fülem miatt szédültem, minden mozdulat fájt. A gyorsasági szakaszokon nem tudtam koncentrálni, hiszen minden mozdulatom fájdalmas volt. Akinek már volt fülgyulladása, az tudja, hogy milyen érzés ez! Nem akartam kockáztatni, sem mások, sem a mi testi épségünket, így fel kellett adnunk a versenyt.” – meséli a kortörténetet Botka Dávid. – „Itthon megállapították, hogy a középfülgyulladás hosszabb lefolyású, így hat héten keresztül kellett szednem a gyógyszert, ami szintén szédülést okozott.”

Nem adta le a nevezését a páros a harmadik versenyre, az Acropolis Rallye-ra. „Nagyon nehéz, de felelős döntést kellett hoznunk… Be kellett látnom: nem fogunk tudni ott sem elrajtolni. Nehéz volt nézni az összefoglalókat és visszaemlékezni arra, amikor az N csoportos Mitsubishivel az abszolút ötödik helyen végeztünk ezen a futamon…” – mondta Dudu.

Szerencsére már minden rendben van a pilótával és még nagyobb harci kedvvel indította neki a múlt héten a versenyautót és a szervizbuszt, hogy időben kiérjen a szerelvény a következő helyszínre, Ciprus szigetére. „Az autót maximálisan felkészítették a fiúk és én is teljesen meggyógyultam! Nagyon várjuk már, hogy újra a versenyautóban ülhessünk!”

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ