Beülök a jobb oldalra, aztán hadd szóljon…

Beülök a jobb oldalra, aztán hadd szóljon…

MEGOSZTÁS

A ZEG Rally-n Molnár Pisti Mitsubishijében visszaül mindenki a helyére, vagyis Novák Balázs ismét itinert diktál.

Mit tudsz a hétvégi versenyetekről?
– Hogy tavaly már volt ez a ZEG Rally Show, és körülbelül itt vége is a sztorinak. Mi nem voltunk még, úgyhogy egyáltalán nem tudok róla szinte semmit. Azt hiszem öt szakasz lesz, kettő ebből rendes rali pálya, három pedig épített, ilyen belvárosi móka. De egyébként is ez csak egy show, nem életre halálra menő csaták fognak szerintem zajlani. Jártam már Zalaegerszegen, csak wellnessezni…mondjuk, ha olyan idő lesz, mint Veszprémben, akkor ezt a versenyautóban is tudjuk abszolválni…a szauna részét tutira – nevet Balázs.

Ti akkor is nézni szoktátok az időt, amikor azt mondjátok lazulós hétvége lesz. 🙂
– Persze, de olyan jól hangzik, hogy „semmi elvárás” nélkül megyünk…mindenki ezt mondja, amikor meg fényt kapunk, akkor azért csak kihozza magából az ember, amit ki lehet. Amúgy szoktunk mi a nézőknek is autózni, hogy rajtunk kívül a szurkolók is jól érezzék magukat, szerintem most is ez lesz. Ettől függetlenül nem szeretnénk utolsók lenni…és a végén kullogni, majd próbálunk gyorsan és látványosan autózni. Nem annyira vagyok képben, hogy kik lesznek az ellenfeleink, de ha jól hallottam három Micu lesz, amúgy a licencesek mind egy kategóriában nyomják majd, L4-ben.

Ki találta ki, hogy legyen ismét szerepcsere az autóban?
– Szerintem Pisti mondta, hogy ezt a hatvan kilométert vidáman kibírja a verdája, meg tesztelni sosem árt, én meg nem ellenkezek, csak diktálok. Beülök a jobb oldalra, aztán hadd szóljon. Mi mindig elvagyunk, mint a befőtt, nem parázunk rá a dolgokra, sokszor úgy vagyunk vele, ahogy esik, úgy puffan. A raliban meg pláne, hiszen technikai sportról beszélünk, ha a gép úgy akarja megy, ha nem meg nem. Legfeljebb a meleget pont annyira fogja szeretni az autó, mint mi…bár Veszprémben kifejezetten jól viseltük, annak ellenére, hogy látványosan is tudunk tőle szenvedni. Legyen egy jó hétvégénk, ahol mindenki érezze magát szuperü,l és érjünk célba…ennyi.

Reklámpartnereink:
Fémtiszta Kft.; Copy n’ More; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; F-Caffe Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András EV.;

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ