Berta Benjamin: „Átestem a tűzkeresztségen!”

Berta Benjamin: „Átestem a tűzkeresztségen!”

MEGOSZTÁS

A Laptiming Kupa zárónapja nem teljesen úgy alakult a SOLUTION Racing Team versenyzőjének, ahogy arra számított!

Napsütéses, ugyanakkor szeles időjárási viszonyok között zajlott a délelőtti időmérő edzés, amelyen Benjamin a második leggyorsabb időt futotta. Mindössze 1.2 másodperccel lemaradva Paolo Brajnik hetven lóerővel erősebb új Dallarájától.

A hétvége második versenyét így az első sorból kezdhette meg. A lámpák kialvása után hatalmasat rajtolt, olyannyira, hogy szinte az első métereken fej-fej mellett haladt Brajnikkal. Sajnos azonban az első  kanyarban összeakadtak és nem tudta folytatni a futamot. A tegnapi siker után ma nullázott Berta Benjamin.

„Nehéz most bármit is mondanom… Az biztos, hogy emlékezetes marad számomra az első hungaroringi versenyhétvége az F3-mal! Eddigi formula autós karrierem során egyetlen karcolás nélkül hazahoztam az autót, most viszont átestem a tűzkeresztségen. Tudtam, hogy egyszer el fog jönni ez is, csupán idő kérdése volt. Mérges vagyok saját magamra az elbukott pontok miatt, de ugyanakkor tudom, hogy ez versenybaleset volt, amihez legalább két résztvevő kell. Számtalan módon be lehetne fejezni a ’ Mi lett volna ha…’ kezdetű mondatot, de az autósportban ennek nincs értelme, így ezt hagynám is. Még szükségem van egy kis időre, hogy feldolgozzam a történteket. Ugyanakkor nem tudok változtatni rajta, így próbálok minden erőmmel a következő versenyhétvégére fókuszálni, amely két hét múlva Monzában lesz. Köszönöm szépen a sok bíztató üzenetet és szurkolást mind az online térben, mind a helyszínen.”- Nyilatkozta Berta Benjamin a nap végén.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ