Bedobjuk magunkat újra a mélyvízbe…

Bedobjuk magunkat újra a mélyvízbe…

MEGOSZTÁS

Zalaegerszegen a Molnár Pisti – Novák Balázs kettős ismét a pilóta versenyautójával, vagyis a Mitsubishi Evo VI-tal mutatják meg tudásukat.

Te többet tudsz a ZEG-ről, mint Balázs?
– Zalaegerszegen van. 😊 Viccet félretéve már néztem tavaly is, hogy elég jónak tűnt a beszámolók és videók alapján. Úgyhogy amikor vége lett a veszprémi futamnak, fel lettünk turbózva, és kitaláltam menjünk akkor most megint az én Mitsubishimmel. Ismersz minket, túl sokat nem szoktunk ezeken agyalni, kipattan a fejünkből valami és már megy is a nevezés. Visszatérve arra, hogy mit tudok…semmit, hát ott lesz Balázs, ő a navigátor – mondja Pisti röhögve.

Ráteszed azonnal Balura, a barátodra a felelősséget?
– Így elég csúnyán hangzik, inkább mondjuk azt, hogy ez egy bizalmi kapcsolat… és megadom neki a lehetőséget, hogy érvényesüljön. Amit most egyikünk sem tud, azt majd kiderítjük pályabejáráson. Mindenki szépen visszaül a helyére, a múltkor én kaptam meg az anyósülést, és daráltam a szót, most ő következik. Tudom, hogy ő is annyira van képben a versennyel, mint én, de „no para”, ez nekünk leginkább egy teszt. A kocsimat, meg magunkat is bedobjuk újra a mélyvízbe, és eltöltünk a csapattal egy jó kis hétvégét Zalaegerszegen.

Szóval egy újabb buliverseny?
– Valami olyasmi, annyira nem akarunk megfeszülni, csak lazán…de azért gyorsan kívánunk autózni. Ha jön az eredmény jön, ha nem akkor meg megpróbálunk látványra menni, bár nem biztos, hogy az összekerék a legmegfelelőbb a városi szakaszokra, de ahol elbírja ott kenjük majd neki. Biztosan meleg lesz megint, hogyne lenne, hiszen nyár van. Mondjuk nagy mókamester az időjárás, azon sem lepődnénk meg, ha leszakadna az ég…volt már rá példa. Végül is tök mindegy mitől lesz vizes rajtunk az overál, a dög melegtől vagy az esőtől. Ilyen apróságokkal nem foglalkozunk, a verda működjön… és érjünk célba, a hangulat meg mindig adott nálunk.

Reklámpartnerek:
Strapa Pack Kft; Castellum Hotel Hollókő; MOLVI Plast Kft.

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ