Az M-Sport visszaigazolná Tänakot a Toyotától

Az M-Sport visszaigazolná Tänakot a Toyotától

MEGOSZTÁS
Fotó: www.worldrallyblog.com

Az M-Sport ügyvezető igazgatója Malcolm Wilson azt nyilatkozta a motorsport.com-nak, hogy szeretné szerződtetni a Toyota pilótáját Ott Tänakot a 2020-as WRC szezonra.
Tänak a múltban több alkalommal is vezette az M-Sport Fiesta WRC-jét mielőtt tavaly a Toyotához igazolt. Wilson hosszútávra szeretné ismét a cumbriai székhelyű csapat kötelékében tudni az észt pilótát.

Malcolm Wilson: Ott van az én célkeresztemben jövőre, Vissza szeretném igazolni. Nagyon átgondolt beszélgetésünk folytattunk, de ez még nem volt igazi tárgyalási pozíció. Tudom, hogy mit akar Ott, ismerjük a számokat, őt szeretném. A következő szezonban szabaddá váló pilóták közül, valószínűleg Ott az egyetlen. Nem tudom, hogy sikerül e ezt elérnem, de erre törekszem és ezen dolgozom.

Szeretnénk egy évnél hosszabb ideig szerződtetni Tänakot. Ha az új műszaki szabályok 2020-as bevezetését nézzük, akkor a tökéletes forgatókönyv az lenne, ha valaki, legyen az Ott, részt venne a 2022-es autó fejlesztésében, tesztelésében. Így egy első számú pilóta a már korábban említett fejlesztés és tesztelés során, egy olyan helyzetet jelent, amelyben én érdekelt vagyok.

Tänak nyitott a váltásra.

Ott TänakNyitva tartom a szemem és a fülem. Mindenképpen a lehető legjobb lehetőséget szeretném a jövőmre nézve. Nem tudom, hogy meddig folytatom, de ha folytatom akkor a lehető legjobb módját szeretném. Elkezdtünk dolgozni az új szerződésen, amivel ez alatt a hosszú szezon alatt foglalkoznunk kell.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ