Az időjárás dönthet a hazai versenyen

Az időjárás dönthet a hazai versenyen

MEGOSZTÁS

Minden bajnokságba nevezett a Horváth Rallye Ase az 57. Mecsek Rallye-ra.

„Hat párossal állunk rajthoz a hazai pécsi versenyen. Az ORC küzdelmeibe visszatér a Matics – Zejda páros, akik a Mitropa Kupa értékelésében is érdekeltek a Mitsubishivel és a Hevesi – Spath duó Bmw-vel. Historicban a Kelemen Csaba indul a Ladával. ORB2-ben a Bukovics – Zákányi duó egy 208-as Peugeottal nevezett. ORB3 pedig Lipóczky Dani a Bmw-vel és Csimpolyás Tamás egy Ladával vág neki a futamnak. Előreláthatólag az ORC-ben van a legerősebb csapatunk, onnan várjuk majd a legjobb eredményeket. Misiről tudjuk, hogy gyors és nem hibázik, de Norbit sem írnám le. Az időjárás döntő lehet, ahogyan a két nagyon nehéz gyorsasági a Pécsvárad és Trefort-puszta is” – összegezte verseny előtti gondolatait Németh 16V Péter.
Az 57. Mecsek Rallye programja péntek reggel 7 órakor kezdődik, az ORB2 és ORB3 még aznap dél körül be is fejezi a versenyzést, míg az ORB1-nek és a Historicnak szombaton délután hirdetnek eredményt.

Köszönjük Partnereinknek: Sztráda 92 Kft., Komprádor Kft., Kiss László EV, Markomp Kft., Véd-Ov Kft., K-Flórián Kft., Hevesi Elektro Kft., Hírös Konténer-Szabó Property Managment Kft., Kovács Gépszer, Zenit-Rent SDTI Kft., Alpha Steam-Co Kft., Vikom-Trans Kft., Rother.HU Kft., Szántó és Fia Kft., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV, Árva Bt., Garancia Speed Kft., Combit Zrt., Pannon Led Kft., Euro Duplex Kft., Kereken Oil Kft., Gamma Modul Kft., Prior Cash Kft., Invicem-vel Kft., Wooden Projec Kft., INVU szemüveg

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ