Az év végi dobogóért mennek a zempléni pályákra Velenczei Ádámék!

Az év végi dobogóért mennek a zempléni pályákra Velenczei Ádámék!

MEGOSZTÁS

2023.10.05. – IV.Rally Hungary – beharangozó

Az év végi dobogóért mennek a zempléni pályákra Velenczei Ádámék!

Jelenleg a harmadik helyen áll a bajnoki ponttáblázatban az utolsó futam előtt a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Ugyan előrébb már nem tudnak végezni a bajnokságban, de hátrébb sem szeretnének és ezért neveztek be a szezonzáró IV. Rally Hungary-ra. A legújabb fejlesztésű SKODA Fabia RS Rally2 versenyautójuknak fekszenek a csúszós zempléni pályák, a pilóta bízik benne, hogy egy jó autózással megőrizhetik dobogós helyüket.

 „A harmadik helyen állunk és igazából ennél már csak rosszabb év végi helyezést tudunk elérni, jobbat nem. Többen is jönnek mögöttünk, a dobogón kell végezni a szezonzárón, hogy biztosan megőrizzük a harmadik helyünket.” – mondta Velenczei Ádám a nyíregyházi központú futam előtt.

Egy ilyen erős bajnokságban, mint idén a HUMDA Országos Rallybajnokság, komoly fegyvertény a dobogón végezni. „Fontos nekünk is és a partnereinknek is ez a dobogó. A magyar ralibajnokság évről évre erősebb és bízunk benne, hogy a következő szezonban előrébb fogunk tudni majd lépni!”

„Szerettük volna megmérettetni magunkat, összehasonlítani a teljesítményünket az ERC elejével, de végül nem neveztünk az EB-re, emiatt egy kicsit nehezebb a dolgunk most, mint a korábbi futamon volt, hiszen a magyar mezőny eleje benevezett a nemzetközi sorozatra, ezáltal ők előrébb indulnak majd, mint mi.”

A pécsi futam óta egy cseh csapat, az ORSÁK Rally Sport biztosítja Ádámék számára a technikai hátteret és a legújabb SKODA Fabia RS Rally2 versenyautót. „Egyre közelebb kerülünk egymáshoz a kocsival! Ezért is örülök, hogy végül az indulás mellett döntöttünk, hiszen mehetünk majd most is 180 versenykilométert vele. Talán ezeken a csúszósabb, erdei szakaszokon van egy kis előnye a régi kocsihoz képest. A csapatnak jó beállításai vannak ilyen pályákra, ők is bíznak egy jó eredményben!”

A verseny hivatalos honlapja: https://rallyhungary.com./

Kövesse csapatunkat a facebookon : https://bit.ly/VelenczeiVansza

A csapat partnerei:
BETONÚTÉPÍTŐ, Euroaszfalt Kft., T.A.G. SERVICES, Metalvision Kft., Közmű Alagút, RAPID-BETON, STRAVIA, SIVA Group, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, S és K Nyomdatechnikai Kft., HungaroGUMI, LZ-TRANS WORK Kft., NORTH FORCE HUNGARY Kft., EFTECH, Gulf Lubricants Hungary, Good Safety, vedofelszerelesek.hu, HRT Spedition, GEOteam, Lehoczki Vagyonvédelem, KatiTrans, SRT Trans Kft., Amtest-Associatest Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ