Anton Marklund nyert Nyirádon – ERX1 – Euro RX of Hungary

Anton Marklund nyert Nyirádon – ERX1 – Euro RX of Hungary

MEGOSZTÁS
Fotó matezsoltee / www.rvo.hu

Anton Marklund nyerte az Euro RY of Hungary ERX1 kategóriájának döntő futamát a nyirádi vöröskatlanban. Az elődöntőkbe három magyar pilóta került be – Ifj. Kiss László, Kárai Tamás, Mózer Márk. A háro emlődöntőt a papírformának megfelelően, Anton Marklund, Enzo Ide és Janis Baumanis nyerték. A legjobb eredményt Kárai Tamás autózta. Tomi a harmadik helyet érte el a második elődöntőben, míg Ifj. Kiss lászló és Müzer Márk nem látta meg a célvonala (DNF).
A döntőben Marklund rajt-cél győzelmet aratott Ide előtt, míg Baumanis a 4.helyen zárt miután a döntő 3. körében az autója lelassult. A döntő 5. helyét Svardal szerezte meg (DNF).

A kategória düntőjének a végeredménye:

Az elődöntŐk eredményei:

Fotó: matezsoltee /www.rvo.hu

Kobe Pauwels nyerte az Euro RY of Hungary ERX3 kategóriájának döntő futamát a nyirádi vöröskatlanban.

Az elődöntőbe jutott 10 pilóta közül ketten képviselték a magyar színeket az ERX3 kategóriában – Szijj Zsolt, Répási Róbert. Han Cerny és Kobe Pauwels nyerték az elődöntőket. A legjobb magyar eredmény Szijj Zsolti nevéhez fűződik, aki harmadik lett az elődöntőjében. Túl sokba került a tegnapi nap második előfutamából való kizárása (DSQ). Zsoltival azonos elődöntővel az ötödik helyen zárt.

A kategória düntőjének a végeredménye:

Az elődöntők végeredményei:

Gratulálunk az elér eredményekhez! Várjuk a következő nyirádi futamot!

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ