Álmaimban sem gondoltam volna

Álmaimban sem gondoltam volna

MEGOSZTÁS

Új versenyző páros mutatkozik be a hétvégén a Speed Technika csapatában Határ Attila és Deák Henrietta személyében. A duónak nem csak a csapat és az autó lesz új Steelvent Ózd Rally-n, hanem ez lesz életük első Rallye1-es versenye is.

A csapat Hondája legutóbb a Székesfehérvár Rallye-n indult, ahol Neukirchner András nyerni tudott vele a Rallye2-es mezőnyben, azóta pedig egy fiatal tehetségre várt.

„Van egy autónk, aminek jobban áll, ha a versenypályán van, mint ha itthon állna a garázsban” – mondta Szilágyi Tamás csapatkoordinátor, majd hozzátette. „Mindenképpen szerettem volna, ha egy tehetséges fiatal versenyző megy vele és Határ Attilára esett a választásunk. Igaz az autóban még nem ült, de a csapattal már eltöltött egy versenyhétvégét és úgy érzem meg van benne a sport iránti tisztelet és elkötelezettség.”

„A Veszprém Rallye előtt hozott össze a sors Szilágyi Tamással, aki meghívott a veszprémi versenyre. Nagyon pozitív volt minden és maximálisan jól éreztem magam. Pozitív volt az emberek megnyilvánulása, ahogy tetszett az is, hogy szerelhettem egy R5-ös Fiestát” – árulta el Határ Attila.

Attila a Hondában még nem ült, de a verseny előtt terveznek egy rövid tesztet, ahol egy kicsit összeszokhatnak az autóval.
„Hosszú verseny lesz, félig hazai pályákon, amiket nagyon szeretek. Az egyik pálya pont a házunk elől rajtol. Szeretném meghálálni a bizalmat Tamásnak és Apunak ezúton is köszönöm nekik ezt a lehetőséget. Persze az elsődleges cél az autóval való összeszokás lesz és egy hibamentes versenyt zárni, továbbá a 2WD Kupa dobogója, mert a kategóriánkban sajnos egyedül vagyok. Szeretnék jó benyomást tenni, de többet nem tudok mondani, mert ez lesz az első Rallye1-es versenyem. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy idáig eljutok” – zárta a beszélgetést Attila.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Well Done St. Moritz Termelő Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., Nk-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Gulf Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Sólyom Truck Kft., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ