A szeretet sportunk árnyoldala

A szeretet sportunk árnyoldala

MEGOSZTÁS

Az időjárási körülmények miatt nagyon nehéz versenyre számított a Gulf Racing Hungary BMW-s párosa, a Szilágyi Patrik – Kiss Róbert páros a Veszprém Rallye-n, ám azt ők sem gondolták, hogy emberi oldalról ez még nehezebb is lehet.

„Folyamatosan figyeltem mit nyilatkozik a mezőny eleje az első szakaszon. Mindenki arról beszélt, mennyire változatos és a csúszós a pálya, ezért nagyon óvatosan kezdtünk. Ennek ellenére többször is megforogtunk, majd pár kilométer megtétele után kiállni kényszerültünk műszaki probléma miatt, a féltengely törött el, amit nem értünk hogyan, hiszen a murván nincs akkor terhelése. A nézők segítésével félre állítottuk a kocsit, amivel ott mi nem tudtunk mit csinálni. Nagyon szomorúak voltunk, hogy egy gyorsaságit sem tudtunk teljesíteni. Egy pár autót megnéztünk, ahogyan elmegy mellettünk. Hevesi Norbit szerettem volna látni, hogyan megy, ám ő nagyon lassan jött, először azt hittem neki is műszaki problémája van. Megállt mellettünk és lefehéredett arccal mondta, hogy nagyon nagy a baj. Nekünk ez volt az első információ, hogy baleset történt. Norbi tovább ment, de az idő megállt körülöttünk. Pár perc elteltével jött a mentőhelikopter, amiből azt gondoltam a helyzet még nem reménytelen, de sajnos néhány perc múlva jött a hivatalos közlemény, amiben le volt írva, hogy tragikus baleset történt. Itt azonnal átértékelődött bennünk a gondolat, amit mindig elhessegetünk mi versenyzők, hogy tényleg megtörténhet egy olyan szerencsétlen baleset, ami így végződhet. Sokszor úgy teszünk, mint ha ez nem lenne, pedig néha történnek ilyen események. Nagyon sajnáljuk, ami történt és az egész csapat nevében részvétünket nyilvánítjuk Nemes Csaba családjának és mindenkinek, aki érintett benne. A verseny utáni megemlékezésem mindenkin látszódott, hogy a szeretet sportunknak van egy ilyen rossz árnyoldala is” – árulta el gondolatait Szilágyi Patrik.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ