A szakács nem tudott főzni

A szakács nem tudott főzni

MEGOSZTÁS

Sok serleggel tért haza a Horváth Rallye Ase csapata a Salgó Rally-ról, ám a versenyt gyorsan szeretnék elfelejteni.

„Csapatunk felemás teljesítményt nyújtott a hétvégi Salgó Rally-n. Bertalan Marci a Peugeot Kupában harmadik lett, jó csatát vívott Bertáékkal, de egy megforgás megpecsételte a sorsát.

Németh 8V Péter autóját a verseny végére sikerült beállítani, így a power stage-en negyedik időt autózott, amivel maximálisan elégedett vagyok. Látjuk, hogy mit hogyan kell változtatni a kocsin, hogy ő jól tudjon menni vele.

Én és Nagy Matyi végig szenvedtük mindkét napot egy rossz autóval, majd szombaton hibáztunk. Hevesi Norbi szuper rallyzott, de ott volt a célban, a korábbi balesete után nagyon boldog volt, hogy teljesítette a futamot. ORB3-ban Borza Balázs sorsát az eső pecsételte meg, bár a csapat legjobb eredményét így is ő hozta. Abszolút negyedik helye mellett megnyerte a kategóriáját, Rácz Gábor pedig mindenhol követte őt. Buris István szuper rallyzott, mert a kocsi vezérlése átugrott. Pisti így is kategória negyedik lett” – kezdte a beszámolóját Németh 16V Péter, majd hozzátette.

„Egy ilyen tradicionális versennyel kapcsolatban nincsenek jó véleményeim. Bár újra felügyelő testület előtt álltunk, de gyorsan kiderült, hogy nem büntetnek meg minket, korrektek voltak. A rendezőség rossz döntéseket hozott folyamatosan, nagy volt a csúszás, nem figyeltek oda a versenyzőkre. Fura volt, hogy a gyorsasági szakaszokon nincs elég sportbíró, viszont máshol meg sokan vannak. Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de olyan érzésem volt, hogy beléptem egy olyan étterembe, ahol a szakács nem tud főzni.”

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., “BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft., Szántó és Fia Kft., Asian Workforce Kft., Dynamic Way Kft., Accounting Energy Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ