A Neuville, Mikkelsen, Sordo trió képviseli a Hyundait – ADAC Rally Deutschland

A Neuville, Mikkelsen, Sordo trió képviseli a Hyundait – ADAC Rally Deutschland

MEGOSZTÁS

A Hyundai Motorsport megerősítette három pilótapátosból álló csapatösszeállítását a közelgó ADAC Rally Deutschlandra.

A Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Andreas Mikkelsen / Anders Jæger-Amland és Dani Sordo / Carlos del Barrio nevei szerepelnek a csapat nevezési listáján.

A csapat döntése alapján ezt tartják a legerősebb összeállításnak a gyakorlatilag hazai versenyüknek számító német futamon.

Andrea Adamo: Miután áttekintettük az elmúlt futamok eredményeit és megterveztük a szezon hátralévő részét, úgy gondoljuk, hogy  a Thierry / Nicolas, Andreas / Anders és Dani / Carlos a lehető legjobb választás a németországi futamra. Nagyon bízom a fiaimban és csodálattal adózom a szezon első felében nyújtott teljesítményük előtt. Azt hiszem, hogy ez a lehető legjobb összeállítás, annak érdekében, hogy a gyártói pontvesenyben zajló kzdelemben tartani tudjuk a pozíciónkat.

A Német Rally lesz az első aszfaltos futam a március végi Tour de Corse óta, amelyet Heuville nyert. A rally csak néhány órányi autóút a Hyundai Motorsport alzenaui bázisától. A futam időpontja: augusztus 22-25.

Számomra érdekes tény, hogy a a csapat nem veszi igénybe a futamot már korábban kilencszer megnyerő Sebastien Loeb szolgáltatásait. Mi lehet a háttérben?

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ