A Monster Energy Yamaha örül a 2020-as MotoGP szezon kezdetének

A Monster Energy Yamaha örül a 2020-as MotoGP szezon kezdetének

MEGOSZTÁS

Az új 2020-as MotoGP  versenynaptár bejelentését követően a Monster Energy Yamaha MotoGP csapat tagjai és versenyzői Maverick Viñales és Valentino Rossi készen állnak a versenyzésre.

A Monster Energy Yamaha MotoGP csapata örömmel osztja meg a MotoGP frissített 2020-as versenynaptárá.

A 2020-as MotoGP világbajnokság minimum 13, maximum 17 futamból fog állni. A MotoGP csapatai legalább öt, maximum kilenc országba látogatnak el. Az első 13 futamot július 19. és november 15. között rendezik meg Európában, míg a négy tengerentúli futam várhatóan november 22 és december 13. között teljesíti a mezőny.

A Monster Energy Yamaha MotoGP csapat nagy erőkkel készül a visszatérésre a paddokba. A szokásos munkatervet követve, az egészségügyi és a biztonsági előírások betartásával.

A csapat munkatársai és versenyzői nagymértékben hiányolni fogják a rajongókat a pályák mellől, de reményeik szerint mindenki biztonságban fogja élvezni a MotoGP látványos akcióit.

Massimo Meregalli – csapatfőnök

Végre véget ért! Úgy gondolom, hogy a frissített 2020-as MotoGP versenynaptár bejelentése örömteli hír minden MotoGP rajongó számára, éppúgy, mint nekünk, a csapat tagjainak és a versenyzőinknek. A motorsport ideiglenes leállítása természetesen döntő fontosságú és helyes döntés volt. Mindannyiunknak részt kellett vennie a COVID -19 elleni küzdelemben, de talán már jobb idők várnak ránk. De, ez most nem jelenti azt , hogy a MotoGP olyan lesz 100%-ig, mint volt eddig. Hetek óta készülünk a MotoGP 2020-as szezonjának a kezdetére a Yamaha Motor Racing központjában. Készen állunk a tovább lépésre, az összes szükséges új egészségügyi és biztonsági előírást betartva. Egy kisebb csapattal fogunk együtt dolgozni, kötelező egyéni védőeszközökkel, beleértve az arcmaszkokat és az arcvédőket. A futamok furcsák lesznek, rajongók nélkül – minden bizonnyal hiányozni fognak -, de azt hiszem, hogy mindannyian egyetértünk abban, hogy nagyszer, hogy végre láthatjuk majd a versenyzőinket akcióban.

 

Maverick Viñales #12

Az új 2020-as versenynaptár bejelentése remek hír! Ez egy olyan valami, amire mindannyian régóta vártunk, különösen a rajongóknak. Úgy gondolom, hogy annyira szeretik a sportot, mint amennyire mi motorosok, így valószínűleg nagyon fog hiányozni nem láthatjuk őket a pálya mentén. Természetesen nagyon izgatott vagyok, hogy újra M1-es motoron ülhetek és találkozhatok a csapatommal. Elég hosszú idő telt el azóta, hogy Katarban teszteltünk. Az idei szezon rendhagyó lesz, furcsa lesz szurkolók nélkül versenyezni, legalábbis még egy ideig, de mindent telhetőt megteszek annak érdekében, hogy futamról, futamra a legjobb show-val szórakoztassuk a rajongókat, akik csak az otthonaikból tudnak majd minket nézni.

Valentino Rossi #46

Úgy gondolom, hogy mindenki számára megnyugtató érzés, hogy láthatta a frissített versenynaptárt, ami nem kis megkönnyebbülés a csapat és a rajongók számára. A COVID-19 világjárvány miatti szünet, komoly és furcsa helyzetet jelentett, de működik, és azt hiszem, így végül mindenki jobban tudja értékelni, hogy ismét versenyezhetünk. Ilyen hosszú idő még nem telt el soha, hogy ne ültem volna M1-es motoron. Érdekes lesz látni, hogy hol állunk az utolsó teszt óta. Mindent megteszünk majd, hogy ismét ott lehessenek a rajongók a pályamentén, okot adva nekik adva arra, hogy ráhangolódva, felvidítsanak minket!

Fotók: Copyright © 2020 Yamaha Motor Racing Srl

******

 

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ