A Mikulás mindenképpen hoz örömöt számunkra

A Mikulás mindenképpen hoz örömöt számunkra

MEGOSZTÁS

Nagy mókamester a hószakállú, ugyanis ezen a versenyhétvégén valószínűleg nem a rali lesz a legfontosabb esemény Kurtos Robi… és legfőképp Fridrik Gergő és családja életében.

Hogy álltok, jöhet a Mikulás?

– Kérdezz már valami könnyebbet. Hogy állnánk, ahogy szoktunk. Mert most sem volt több időm a versenyzésünkkel foglalkozni, mint a múltkori futam előtt. Feltorlódtak a hétköznapi teendőim, és igaz mindig azt mondom…majd a következő felkészülés jobban alakul, de nem tudom megmondani az mikor lesz. Igazából, ha 36 órából állna egy nap, az is karcsú lenne. Attól nem áll meg az élet, mert hétvégén újra autóverseny van. Előbb a munka, aztán a szórakozás. De nooparaa gyerekek, hol van még az a péntek.

Sok meló volt az árokjárásotok után a versenyautóval?

– Persze, tudhatnád, hogy mi sosem végzünk félmunkát. Hűtő, intercooler, csapágy, féltengely, sárvédő, lökhárító, kartervédő, dekoráció…tovább is van mondjam még?! Ilyen apróságok, mert már gyerekkorunkban is szerettünk legózni. Amúgy nem hiányzott ez nekünk, lehet meg kéne tanulni lassan menni.

Mentek a hivatalos tesztre?

– Nem. Mikor van? ?

– Péntek.

– Péntek??? Aha… akkor biztos nem, jól tudtam, hogy nem – vágta rá Robi.

Versenyt futok már most az idővel, kicsit emberhiányban szenvedek, de mindent IS megoldunk, nem rinyálunk csináljuk, ahogy tudjuk. Még állítunk egy futóművet, aztán itt gurulok vele egyet a telepen. Nem akarjuk már idén megváltani a világot. Annyira év vége van, ne kérje tőlem senki, hogy gyorsuljak fel, mikor már pont lassítani kellene mindenben. Naaa jó a pályán nem, de olyan áron, mint a zempléni kalandunk, most sem igényli a szervezetem, mert látod…ebből mindig csak a baj van.

Mikor indultál utoljára Mikulás Ralin?

– Ez kizárt dolog, mert nem tudom. ? Régen, de nem újak ezek a pályák, a veszprémi futamokon azért szoktunk indulni, ki nem ismeri a hazai gyorsokat?! Egyébként szeretem ezeket a szakaszokat, a murvát is, nagy baj nem lehet, csak le kell vennem a bal lábamat a jobb lábamról, mielőtt ismét elgurul a gyógyszer, mert már a nem létező perselyt is feltörtük. Amúgy meg a hétvégén elvileg mindenképpen lesz ünneplés, mert Gergőéknek vasárnapra jelezte a bébi az érkezést. Úgyhogy a Mikulás tutira hoz örömöt a számunkra.

Partnereink:

East Motorsport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; New Foam System Hungary Kft.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Asap Hungária Kft.; A-G TRANS Kft.; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.;

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ