A Magyar Bajnoki címért megy Pécsre a Korda Racing

A Magyar Bajnoki címért megy Pécsre a Korda Racing

MEGOSZTÁS

A szezon eddigi legfontosabb versenyére készül a Korda Racing, a csapat versenyzői, Vincze Ferenc és Bacigal Igor ugyanis már a magyar bajnokság pécsi állomásának céljában utolérhetetlen előnyre tehetnek szert a bajnoki ponttáblázat élén.

 A hőn áhított magyar bajnoki cím elhódításához két „meccslabdája” is van a Korda Racing versenyzőinek, Vincze Ferencnek és Bacigal Igor-nak, hiszen a Mecsek Rally után kerül még sor az idei bajnoki szezon zárórendezvényére, az első magyar EB futamra, a Rally Hungary-ra, amely idén szorzó nélkül osztja a bajnoki pontokat. A csapat abszolút bizakodóan várhatja a futam rajtját, hiszen eddig valamennyi aszfaltos futamon győzelmet ünnepelhettek, ráadásul a bajnoki cím elhódításához nyerni sem kell, elég az első háromban végezni, legrosszabb esetben a harmadik hely mellett szükség lehet még két extra pontra is. 

„Természetesen már csak egyetlen cél, a bajnoki cím elhódítása lebeg a szemünk előtt.” – összegezte a csapat célját Korda Erik a Mecsek Rali rajtja előtt. „Az eddigi négy futamgyőzelmünknek köszönhetően már a pontegyenlőség is nekünk kedvezne, így a hátralévő két futamon 17 pontot kell összegyűjtenünk, hogy felérjünk a csúcsra. A hiányzó pontokat szeretnénk már Pécsen begyűjteni, hogy aztán Nyíregyházán teher nélkül mérkőzhessünk meg az Európa Bajnokság legjobbjaival. A felkészülésünk jól sikerült, aszfalton pedig idén mindenhol nyerni tudtunk, így bizakodva várjuk a rajtot.”

A bajnokaspiráns Vincze – Bacigál kettős mellett további három páros képviseli még a csapat színeit az 53. Új Ház Centrum Léta-Ker Mecsek Rallyen. Az ORB mezőnyben a legutóbbi bajnokiról hiányzó Kerék Balázs és Őry Tamás küldi versenybe az R3-as Citroent, míg az ORC-ben Hevesi István és Józsa Péter egy Mitsubishi Lancerrel, Makovics Ádám és Diósi János pedig a megszokott M3-as BMW-vel sorakozhat fel a rajtvonalnál. Az egyetlen hiányzó ezúttal a közönségkedvenc Vizelli Károly és Nagy Péter lesz, ők ezúttal a Mecsek Rallyval egyidőben zajló Rally Legend közönségét igyekeznek ismét ámulatba ejteni a Lada VFTS-sel.

Az idei Mecsek Rali rendhagyó módon csütörtök este veszi kezdetét, majd ezt követően pénteken és szombaton egyaránt hat-hat gyorsági szakasz vár a mezőnyre.

 

A Korda Racing versenyzői az 53. Új Ház Centrum Léta-Ker Mecsek Rallyen:

#9 Vincze Ferenc – Bacigal Igor, Skoda Fabia R5

#31 Kerék Balázs – Őry Tamás, Citroen DS3 R3

#40 Hevesi István – Józsa Péter, Mitsubishi Lancer EVO VI

#47 Makovics Ádám – Diósi János, BMW E46 M3

 

 

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., FEOL Kft., FKZ-Tools Kft, Raorg Translog Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Master Aid, Prémium Szerszámker Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft, J-Trend Kft, HCZ Autó BT, Revo-Tec Kft, Renesis Kft, Ivanics Csoport, THEISS Kft,

2019. október 9.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ