A licences Mitsubishik között a legjobbak lettünk…

A licences Mitsubishik között a legjobbak lettünk…

MEGOSZTÁS

A licences Mitsubishik között a legjobbak lettünk…

 

Nagy az öröm Molnár Pisti és Novák Balász kis csapatában, mert végre kárpótolta őket a sors a Mikulás Ralin az egész éves kalamajkáért.

 

Hogy tetszett a dagonyázás?

– Egy élmény volt. Már a teszten is szakadt az eső, de lehetett rá számítani, mert a meteorológusok megjövendölték a szar időt, és most kivételesen miért ne lett volna igazuk. Köd, eső, sár…minden így egyszerre, amit beígértek, meg is kaptuk. Szóval ezt úgy kell elképzelni, hogy már az első méterek után több víz és sár volt a kocsiban, mint kint – meséli Pisti nevetve. Ehhez még adjátok hozzá, hogy úgy párásodtunk, néha azt sem tudtuk merre van az előre. Egy eléggé kaotikus verseny után vagyunk, de ettől függetlenül tök jól éreztük magunkat.

 

Tökéletesen muzsikált a Micu?

– Igen a teszten és élesben is szuperül működött a verda, ennek köszönhetően, az L11 kategóriában a licences Mitsubishik között a legjobbak lettünk, abszolútba pedig talán másodikak, aminek nagyon örülünk. Végre kárpótolt minket a sors az év közbeni sok szarságért, mert valljuk be…jutott belőle idén jócskán. Nem volt nagy kalandunk, nem kaptunk defektet, az autó, mint egy kezesbárány…egyedül a pályák adták fel a leckét, mert kegyetlenül elázott. De minden jó, ha a vége jó.

 

Úgy sikerült az évzáró versenyetek, ahogy terveztétek?

– A hangulat a szokásos volt a kocsiban, szerintem Balázs nevében is beszélhetek, hiszen jól összeszokott párost alkotunk már. Végig vigyorogva, jókedvűen haladtunk szépen a nap folyamán, a szervizeben is hasonlóan jónak ítéltük a légkört, tehát tényleg minden nagyon oké volt. Végre feledteti ez a hétvége és az élmények azt a sok gondot, amivel ebben a szezonban küzdöttünk. Illetve az autó is bizonyított, hogy mégis tud, főleg ilyen nehéz körülmények között. Hálásak vagyunk mindenért.

 

Idén ennyi volt, de hogy néz ki a jövőképetek?

– Igen, számunkra vége az évnek. A következő év úgy néz ki, hogy Salgóval kezdünk, ott a helyi Polgival szeretnék indulni, ez már le van zsírozva. Aztán meglátjuk, hogy az osztrák versenyek, hogy alakulnak, mert a folytatást ott tervezzük. Addig az autó kap egy oltári nagy revíziót, mert a kasztni eléggé viseltes lett a verseny végére, és fogyóeszköz volt nálunk is a lökhárító, meg ilyen apró dolgok, hogy könnyebb legyen a kocsi – viccelődik Pisti. Szeretnénk megköszönni a csapat és a szervizesek munkájukat, a partnereknek pedig a bizalmat.

 

 

Reklámpartnereink:

 

Fémtiszta Kft.; Copy n’ More; Strapa Pack Kft; Király Szerszám Kft.; Pet Pack Kft.; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András E.V.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Sári Péter

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ