A kis versenyek is adhatnak nagy élményeket…

A kis versenyek is adhatnak nagy élményeket…

MEGOSZTÁS

Kurtos Robi és lánya, Kubosi Viktória múltkor még együtt ült egy Audiban, de a szendrői salakra már két Audival érkeztek. Persze Robi most is elfoglalta Viki mellett az anyósülést, de külön is autózott.

Nagyon szuperül éreztük magunkat Szendrőn. Ilyenkor nincs nyomás rajtunk, csak autózunk, élvezzük, hogy versenyautóban ülhetünk, és ennyi. Igaz az első körben nem volt elég üzemanyagunk, ezért a kezdés kicsit szó szerint döcögősre sikeredett. Aztán persze orvosoltuk ezt, és a további körökben normálisan tudtam csatázni az ellenfelekkel. Viki abszolút 34., én pedig abszolút 4. helyen végeztem. 170 lóval ennyit lehet elérni, de nincs is jelentősége, hiszen mindannyian az élményekért mentünk. Én egyedül ültem a kocsiban, és amikor Viki ment, akkor bepattantam mellé.  Pörgős, jól szervezett kis futamon vagyunk túl, szívesen megyünk máskor is ilyenre. Sőt úgy néz ki nekünk a Mecsekig maradnak ezek a kisebb versenyek, hiszen murvára idén nem fogom vinni a Mitsubishit. Áprilisban újra találkozhattok velünk Rudabányán” – mondta Robi vidáman.

 „Jól éreztem magamat a hétvégén. Először kissé tartottam ettől a salaktól, de meglepően élveztem rajta menni. Közben apa folyamatosan adta az instrukciókat, mit hogyan csináljak. Minden kör jobban sikerült az előzőhöz képest, és az időn is tudtam szerencsére javítani. Már egészen jól éreztem az autót is… nyilván még a gyakorlás rám fér, de hát ezért voltunk ott. Szuper kis családias rendezvény volt. Pozitív élménnyekkel gazdagodtam, remélem ez így fog folytatódni a jövőben is. Valószínűleg a következő verseny, ahol indulunk az Rudabánya lesz”nyilatkozta Viki.

 Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: FireBlade SE Events Facebook

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ