A Hyundai kirúgta Andrea Adamot!

A Hyundai kirúgta Andrea Adamot!

MEGOSZTÁS

A Hyundai Motorsport bejelentette Andrea Adamo csapatfőnök távozását

  • A Hyundai Motorsport közös megállapodást kötött Andrea Adamo csapatfőnökkel, amelynek értelmében hat év után azonnali hatállyal távozik a cégtől.
  • Ez idő alatt Adamo felügyelte a cég Customer Racing részlegét, valamint két címet a WTCR-ben – FIA World Touring Car Cup és FIA World Rally Championship.
  • Scott Noh elnök veszi át Adamo feladatait rövid távon a 2022-es WRC-szezon januári monte-carlói rajtja előtt.

Andrea Adamo„A Hyundai Motorsportnál eltöltött hat év után kölcsönösen megállapodtunk abban, hogy lemondok csapatfőnöki tisztségemről. Itt az ideje, hogy értékeljem pályafutásom egy könyörtelen és sikeres időszakán, amely tele van csúcspontokkal, boldog emlékekkel és címekkel. Büszke vagyok arra, amit elértünk egy irigylésre méltó Customer Racing részleg felépítésétől kezdve az egymást követő WTCR és WRC címeinkig. Sok sikert kívánok a szervezetnek a jövőhöz.”

Scott Noh : “Szeretném megköszönni Andreának a hat év alatt nyújtott jelentős hozzájárulását, amelynek köszönhetően fontos címeket szereztünk a WRC-ben és a WTCR-ben. Visszagondolhatunk néhány nagyon pozitív közös pillanatra, és őszintén kívánok neki minden jót a jövőre nézve. Működésünk a tervek szerint folytatódik a 2022-es szezon előtt, amely a jövő hónapban a Rallye Monte-Carlóval kezdődik. A motorsport programjainkon keresztül elkötelezettek vagyunk amellett, hogy felgyorsítsuk a Hyundai sok oladalú szereplését világszerte.”

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ