A Hyundai főnöke Adamo nem veszi komolyan a 2021-es versenynaptárat

A Hyundai főnöke Adamo nem veszi komolyan a 2021-es versenynaptárat

MEGOSZTÁS
2020 FIA World Rally Championship
Round 06, Rally Italia Sardegna
08-11 October 2020
Hyundai Motorsport Team Director Andrea Adamo
Photographer: Helena El Mokni
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

A Hyundai Motrosport csapatfőnöke Andrea Adamo szerint nem szabad túlbecsülni a 2021-es FIA WRC ideiglenes versenynaptárának a jelentőségét. Adamo szerint 2021-ben is folytatódik az eseti megközelítés, amely eddig jellemezte az idei szezont.

A FIA és a WRC promótere a közelmúltban bemutatott egy 12 futamból álló versenynaptárat, amely hat olyan lehetséges futamhelyszínt is tartalmaz, amely készen áll az azonnali helyettesítésre, abban az esetben, ha arra szükség lenne.

Kérdésekre válaszolva Adamo a következőket nyilatkozta a DirtFishnek: A naptár remek. Nagyon jó, hogy van, de a helyzet gyorsan változik és az újságok híreit olvasva a következő két hetet sem tudjuk előre látni.

Elkészült a naptár, szerepel benne Kenya, mert szerződésünk van velük, de majd meglátjuk, hogy mi fog történni.

Ha egy év múlva újra leülünk Colin [Clark], Te és én egy cappuccinóval és egy szelet pizzával, és számba vesszük, hogy hány futamon vagyunk túl, láthatnánk, hány futamot sikerült megrendeznünk és hány futamot kellett lehívni a helyettesítők közül.

Márciusban, amikor hazautaztunk Mexikóból, ki gondolta volna, hogy Észtország, Monza, vagy az Ypres szerepelni fog a naptárunkban.

Ez az alkalmazkodás szépsége és az együtt dolgozó emberek nagysága, miközben kikerülhetjük „kib@..…” [f.….g] polémiákat.

Együtt kell működnünk, és azt kell mondanunk ennek a „f@…..nak” a közepén, amikor a világban naponta számos ember hal meg , amikor gazdasági háború zajlik, miközben együtt dolgozunk és jobbnál, jobb helyszíneket találunk és Monzába visszük a sportág legjobbjait.

Elnézést ha unalmas vagyok, de amikor az emberek kérdezik tőlem: Elégedett vagyok a naptárral?

Melyik „kib@…tt” [f…..g] naptárral?

Vannak dátumaink, tervezgetünk. De mi lesz a Monte-Carlo Rallyval? Biztos, vagy benne, hogy lesz? Hiszen jelenleg az egy vörös zóna. Miről beszélünk?

Fotó: wrc.com

A FIA WRC versenynaptár nyitófordulójának – Monte-Carlo Rally   tervezett időpontja a január 21-24., majd irány Svédország, Horvátország, Portugália, Olaszország (Szardínia), Kenya, Észtország, Finnország, Egyesült Királyság, Chile, Spanyolország és Japán.

Az Acropolis Rally, az Ypres Rally Törökország, Argentína, Lettország és Monza bevetésre készen várja a 2021-es évadot.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ