A DirtFish és az eWRC-results.com partneri kapcsolatra lépnek

A DirtFish és az eWRC-results.com partneri kapcsolatra lépnek

MEGOSZTÁS

A DirtFish Media örömmel jelenti be teljesen új partnerségét a globális rali eredményközlő platformmal, az eWRC-vel.

A DirtFish.com és az eWRC-results.com közötti társulás mindkét oldal számára nagyobb nézettséget és használhatóságot biztosít, miközben bebetonozza őket a rallye világközösség középpontjába.

Az eWRC-results.com és a DirtFish.com megtartja függetlenségét, de átfedő tartalmakat is tartalmazni fog, hogy mindkét platform felhasználói élményét növelje és javítsa.

A DirtFish tulajdonosa, Steve Rimmer így nyilatkozott: “Mint oly sokan a világunkban, én is rendszeres látogatója vagyok az eWRC-nek. Amikor februárban pénzügyi okokból leállították az oldalt, tennünk kellett valamit.

“Tomáš [Wanka, az eWRC tulajdonosa] és csapata által nyújtott eredményszolgáltatás felülmúlhatatlan. A világ minden tájáról származó szakaszidők gyorsasága és szállítása elképesztő, és az eWRC-results.com értéke még nyilvánvalóbb volt, amikor a Rally Sweden idejére nélküle maradtunk.

“Ezen okok miatt örülök, hogy sikerült megállapodnunk Tomášsal, hogy biztosítani tudjuk az eWRC jövőjét. Izgalmas jövő elé nézünk, amely naponta, óránként szolgálja a sportágat.

“De ne felejtsük el, hogy a DirtFish alaptevékenysége a rallyiskola. Több mint egy évtizede itt, Seattle-ben építjük azt, ami szerintünk a világ legjobb élménye négy keréken. A DirtFish Media 2020-ban alakult, hogy segítsen elmesélni a történetünket világszerte. Ez a hang most még hangosabb lett.”

Amellett, hogy továbbra is több millió egyedi látogatót szolgál ki évente, a DirtFish Media a két platformon elérhető kereskedelmi lehetőségekre is rávilágít majd.

“Csak az eWRC 145 millió oldalmegtekintést generált az elmúlt 12 hónapban, és órákon át foglalkoztatja a rally rajongókat világszerte” – mondta Steve.

“Ha ehhez hozzávesszük a DirtFish.com látogatottsági adatait, akkor egy nagyon komoly ajánlatot kapunk a sportág és a világ érdekelt felei számára, hogy kapcsolatba lépjenek a ralivilággal.

“Mindkét oldalon számos lehetőséget kínálunk a fogyasztók bevonására, a honlap és a teljes oldal átvételétől kezdve a személyre szabott, célzott kampányokig.

“A DirtFish és az eWRC együttesen rendkívül erőteljes hangot ad a világunkban.”

Tomáš hasonlóan lelkes a jövőt illetően. Hozzátette: “Nagyon nehéz döntés volt februárban megszüntetni az oldalt. De muszáj volt. Erős partnert kerestünk, és nem volt más lehetőségünk.

“A DirtFish nagyon gyorsan reagált, és az érdeklődésük igazán nagyszerű volt – sok rajongónk írt nekünk, hogy a DirtFish-sel való partnerség lenne a legjobb. Egyetértettünk! A DirtFish a megfelelő választás számunkra.

“Ahogy Steve is mondta, a jövő nagyon izgalmas. Rengeteg tervünk van az elkövetkező évekre.”

Mind a DirtFish, mind az eWRC szeretné megköszönni a Hyundai Motorsport korábbi csapatfőnökének, Andrea Adamónak az üzlet létrejöttében végzett munkáját.

Tomáš hozzátette: “Különösen Andreának szeretném megköszönni a munkáját az üzlet összehozásában. Ő is ugyanolyan, mint mi mindannyian, ez a sport az élete”.

Dirtfish Media

./.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ