A Citroen Racing júniustól újra versenyez – Játssz egy C3R5-sel! – #PlayWithC3R5

A Citroen Racing júniustól újra versenyez – Játssz egy C3R5-sel! – #PlayWithC3R5

MEGOSZTÁS

Hiányzik a benzingőz, miközben buzog benned a versenyszellem? A Citroen Racing felkér téged, hogy ülj be a virtuális térben egy C3R5 volánja mögé és vegyél részt egyenlő feltételekkel a FIA WRC legszebb gyorsasági szakaszain. Versenyezz együtt a #C3R5Család (Family) pilótáival és számos tapasztalt e-sport játékossal.

A regisztráció június 1-én kezdődik, majd egy rövid otthoni felkészülés után a #PlayWithC3R5 Chamionship június 10-én indul a Német Rallyval. A bajnokság 5 futamból áll aszfalt, murva, havas, jeges felületeken. Minden verseny 12 szakaszból áll. A futam előtt minden benevezett versenyző megkapja a futam Rally Guide-ját és a pályabejárás is a szabályoknak megfelelően fog zajlani.

Minden futam végén kiegészítve a Power Stage bónuszpontjaival a versenyzők pontokat kapnak. A bajnokság végeztével a 10 legeredményesebb pilótája hivatalos Citroen Racing díjakban részesül. A Citroen Racing által elkészített 4 db C3R5 hivatalos festésből választhatnak a versenyzők, vagy a rajongó által készített 3 db C3R5 festéssel vághatnak neki a bajnokságnak.

Didier Clément – Citroën Racing Ügyfélverseny igazgatója: „A #PlayWithC3R5  játékunk elindításával szeretnénk mindenkit visszacsábítani a versenyzés világába. A C3R5 kormánya mögött a DIRT2.0 platform rajongói, pilóták, és a SIM Racing szakemberei 5 futamon, 12-12 szakaszon fognak versenyezni. A #C3R5Family pilótái nagyon örülnek, hogy visszatérhetnek a versenyzéshez, igaz virtuálisan, miközben arra várnak, hogy visszatérhessenek az igazi  vörös C3R5 versenyüléseibe, valódi aszfaltos és murva szakaszokon. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan bajnokságot sikerül elindítanunk, amely összegyűjti #C3R5Családot és a rajongókat.

A #PlayWithC3R5 Chamionship menetrendje:

  1. futam június 10–30.: ADAC Rally Deutschland
  2. futam július 10-30.: Rally Finland
  3. futam augusztus 10–30.: Rallye Monte Carlo
  4. futam szeptember 10-30.: Akropolis Rally
  5. futam október 10-30.: Wales Rally GB

Regisztráció június 1-től:

https://forms.gle/6sCNoAR4ieh7DMf77

Töltse le a # PlayWithC3R5 Bajnokság szabályait innen:

https://we.tl/t-lAUqAmychg

Forrás: Citroen Racing

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ