A bajnoki cím kapujában

A bajnoki cím kapujában

MEGOSZTÁS

A bajnoki cím kapujában

A Mecsek Raliról is kiváló eredménnyel távozott Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Első helyen végeztek a Peugeot Kupában, 2WD-ben, és a 6-os kategóriában.

„Már az első szakasz tök jó volt, próbáltunk viszonylag gyors tempót menni az elejétől kezdve, brutál frankó beállításokat kaptunk. De, amikor a másodikon elrajtoltunk, beértünk a szűkbe, és ismét elkezdett dadogni a kocsi, aztán le is állt. Küzdöttünk, de végül sikerült végig menni, azért volt para. A harmadik szakaszt nyertük, viszont a negyediken megint leállt, ott a vége felé elgurult a gyógyszerem kicsit. Az első napot még így is megnyertük, és akkor ott orvosolva lett minden a kocsin, amiért szeretnék köszönetet mondani a Tagai Teamnek és a Peugeot Sport Hungarynak, ugyanis másnap minden szuperjó volt a Peugeot 208R2-vel. A két ismeretlen gyorsaságit pályabejáráskor nem tudtuk megítélni, milyen lesz élesben, de a versenyautó simán megugrotta ezt az akadályt, ezért élveztük azokat is. A mecseki pályákon a lehető legjobban szerepeltünk, hiszen elsők lettünk a Peugeot Kupában, 2WD-ben, és a 6-os csoportban egyaránt. Ennek kifejezetten örülünk, de remekelni kell még a Nyíregyháza Ralin. Most annyit tudok mondani, hogy már ott vagyunk a bajnoki cím kapujában, de még nincs nálunk a kulcs” – mondta Ákos nevetve.

„Hosszú és melós futamon vagyunk túl. Sokat kellett menni, viszont pörgős volt, nekem tetszett, hogy négy gyors után szervizeltünk. A rendezés és az erdei pályák is megfelelőek voltak. Az autó két szakaszon nem úgy viselkedett, ahogy elvártuk tőle, de mindent megcsináltak az első napon a srácok, és onnantól hibamentesen tudtunk versenyezni. Ezúton is köszönjük a munkájukat. Amennyire tőlünk telt siettünk, ez a második napon könnyebbnek tűnt, fel is vettünk egy normális tempót, és ennek köszönhetően megnyertük, amit lehetett. Nagyon sajnáljuk, hogy Mixiék kiestek, mert jó lett volna összemérni újra magunkat. Mindenképpen menni kell az utolsó futamra, mert továbbra sincs semmi eldőlve. Nyíregyházán folytatjuk a küzdelmet, de most boldogság van, hogy eredményesen zártuk a Mecsek Ralit” – nyilatkozta Attila.

Reklámpartnereink:
Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; D Safety Engineering & Consulting Kft. – Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás; Aluschlosser Kft. – Alumínium nyílászáró szerkezetek gyártása; Gyopár 2000 Kft. – Fémmegmunkálás; Artiger Kft. – Töltőállomás üzemeltetés; Bánka Transport – Közúti árufuvarozás; Mazzini Csomagolástechnika; Kamiker Kft. Nyomda; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; TÉTÉNY – KER – Épületgépészet, Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Luxor-Szinter Kft. – Porfestés-Szemcseszórás; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; VIA-NORTONIA KFT. – Építőipari kivitelezés; ECS HUNGARY KFT. – Építőipari kivitelezés; Várkörnyéke Kft. – Építőipari kivitelezés; V-System Tam – Informatika; HK Trans Kft. – Ömlesztett áruszállítás; HSC Motor Kft – Mezőgazdasági Gépek; Drei KKT. – Gáz- Víz és Csatorna Építő Közkereseti Társaság; Berti-Klaus Kft. – Közúti áruszállítás;

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: Farkas Tamás

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ