A 2010-es évek lábnyoma – AFM 2020/2

A 2010-es évek lábnyoma – AFM 2020/2

MEGOSZTÁS

A 2010-es évek lábnyoma

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely olyanra vállalkozott, amire korábban még soha: a 2020-as évekbe lépve rangsorba állította az előző tíz év legmeghatározóbb pillanatait és versenyzőit.

Michael Schumacher és a gyári Mercedes visszatér az F1-be, elhangzik a „Fernando is faster than you”, Sebastian Vettel első világbajnoki címét szerzi egy sokesélyes fináléban. Így indultak a 2010-es évek – ugye, milyen régen volt? Nagyot fordult azóta a világ a Formula-1-gyel és minden szereplőjével, az Autósport és Formula Magazin pedig nyolcoldalas cikkben emlékezik vissza mindenre és mindenkire, ami és aki meghatározta ezt a mozgalmas időszakot. Érkeznek a legjobb versenyzők, a legnagyobb balhék, a legjobb versenyek és még sok minden más a 2010-2019 közötti periódusból!

Egy kis karácsonyi pihenőt leszámítva, amikor szándékosan elbújt az érdeklődők elől, nem sok nyugalma volt Michelisz Norbertnek azóta, hogy december közepén Sepangban megszerezte a WTCR bajnoki címét. Miután átesett a díjátadókon és a kötelező megjelenéseket, az AFM alaposan átbeszélte vele a magyar sporttörténelmi tettel kapcsolatos érzéseit. Pihenni pedig már nincs sok idő, hiszen 2020-ban meg kell védeni a világkupacímet – amit szerinte nyugodtan nevezhetünk világbajnoki címnek. Exkluzív interjú a magazinban.

További témák a lapból:

– Mit mutatnak a magyar F1-es nézettségi adatok?
– Nico Hülkenberg összes elszalasztott dobogója
– Hamilton és a Ferrari – csak pletyka vagy realitás?
– A háború elől a Ferrari sikercsapatához: Miodrag Kotur
– Időbűnök: Ki jár jól a bővülő versenynaptárral?
– WRC: Komoly fejlesztéssel okozna meglepetést az M-Sport
– MotoGP: Rossi utolsó lövése a 10. vb-címre
– Dakar: Sainz harmadszor és a KTM trónfosztása
– A 2019-es év 50 legjobb magyar autóversenyzője
– Hogyan került a Szilveszter Ralira Kalle Rovanpera?
– Hibrid RX – innovatív kategória a magyar ralikrosszban
– Váratlan vendég: Sony Vision S bemutató
– Szabadon hangszerelve: Alfa Romeo Stelvio 2.0
– Egy lány – egy autó: Flóra és a Peugeot

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ