Evans vezet, mögötte Lappi és Solberg loholnak – SS4

Evans vezet, mögötte Lappi és Solberg loholnak – SS4

MEGOSZTÁS
2022 FIA World Rally Championship / Round 02 / Rally Sweden 2022 / 24-27 February 2022 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT

Sokat változtak a feltételek az első kört követően. Rovanperä a második kör nyitó gyorsán 8:36.3 percet autózott, majd az őt követő Neuville már 7.3 másodperccel volt gyorsabb. Katsuta hófalazott és néhány segítő nézőnek köszönhetően tudta folytatni. Evans nyerte a szakaszt Lappi és Solberg előtt. Rovanperä 16 másodperccel volt lassabb, mint csapattársa!

A futam állása a szakaszt követően:

Fotó: wrc.com

Szakaszeredmények:

Fotó: wrc.com

Evans -“Nehéz volt odabent a szakaszon, minden kaotikusnak tünt. Biztos vagyok benne, hogy ez egy rémálom volt Kalle számára, de nekünk sem volt olyan jó.”

Lappi – “Soha nem adjuk fel. Biztos vagyok benne, hogy Kalle hátrányban van az rajtpozíciója miatt, de nekünk saját feladatunkra kell koncentrálnunk

Tänak – “Ilyen körülmények között csak az élen lehet katasztrófa [Rovanperä]. Még nekünk is nehéz a tempót tartani és közben a gumikra figyelni ami jelenleg az egyik legfontosabb feladat.”

Neuville – “Folyamatosan gyorsabb lesz az út. Nagyon jó szakaszom volt ilyen körülmények között – egy hajtűtől eltekintve, amikor lekéstem a fékezést.”

Rovanperä -“Reggel minden rendben volt, de most nagyon nehéz volt. Egyáltalán nem volt versenyvonal. Próbáltam követni a nyomokat, és próbáltam saját vonalat készíteni, de egyáltalán nem működött.”

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ