Marklund volt a leggyorsabb, mindkét magyar elődöntős helyen! – EuroRX1

Marklund volt a leggyorsabb, mindkét magyar elődöntős helyen! – EuroRX1

MEGOSZTÁS
CSUCSU (HUN) of team CSUCSU of World RX performs at FIA World Rallycross Championship in Holjes, Sweden on 20. August 2021 // SI202108210013 // Usage for editorial use only //

 

Kárai Tomi az harmadik futamban állt rajthoz. A rajt után, mivel a hármas rajthelyről vágott neki a négy körös kvalifikációs futamnak, összenyomták és jobbra indult, így elsőként jókerezett. Ez végül a harmadik helyre lett elég a futamában. Három futam után az élenálló Fabien Pailler – Peugeot 208  3:02.669 perces idejéhez képest Tomi a 3:08.109 perccel az ideiglenes hatodik helyen állt. Ez még változni fog!

A negyedik futamban Anton Marklund 3:01.709 – VW Polo – vette át a veztést.

Csucsu az ötödik következett és a kettős pozícióból rajtolt. Nem rajtolt jól Csucsu, Káarai hasonlóan összenyomták középen, Ő is jobb nyitott a kormányon és a jókert választotta, azonban Baumanis beugrott a magyar fiú elé. A jókerezések után Csucsu fellépett a harmadik helyre, majd Baumanis célkanyaros hibája, miatt a második helyen ért célba a futamgyőztes Duoborg mögött . Csucsu ideje 3:05.504 perc volt. Duoborg 3:03.185 perccel nyerte az ötödik futamot.

A Q1 után mindkét magyar pilóta elődöntős! Marklund, Pailler, Bryntesson a legjobb három. Csucsu a nyolcadik, míg Kárai a 12. helyen nyitottak a Q1-ben.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ