Újra a Hungarian Baja-n!

Újra a Hungarian Baja-n!

MEGOSZTÁS

Hosszú szünet után veszt részt újra Magyarország tereprali világkupa futamán a Korda Racing, az idén várpalotai központtal megrendezésre kerülő Hungarian Baja-n ifjabb Fekete László és a Fekete László küldi harcba a csapat versenyautóját.

Három évvel azt követően, hogy Korda Erik bejelentette visszavonulását a terepralitól, ismét szakági versenyre készül a Korda Racing. A visszatérésre az FIA Tereprali Világkupa sorozat magyar állomásán, a Hungarian Baja-n kerül sor, melynek idén Várpalota lehet a házigazdája. Bár a verseny központja új, a szelektív szakaszok továbbra is őrzik a tradíciót így a nemzetközi mezőny nagyrészt a Veszprém megyei katonai lőtéren küzdhet meg egymással.

 A Korda Racinget ezúttal a csapat családi párosa, ifjabb Fekete László és édesapja Fekete „Schwarz” László képviseli, akik a Nissan Quasquai-jal mutatkoznak be a szakágban.

 „Már tavaly, a Mikulás Rallyn megfogalmazódott bennünk, hogy Schwarzékkal idén részt veszünk a Hungarian Baja-n, szóval az ötlet annyira nem újkeletű.” – avat be a részletekbe Korda Erik. „A Mikulás Rally is nagyrészt a Hungarian Baja pályáin zajlik, melyet amúgy sem kell bemutatnunk versenyzőinknek, hiszen Veszprémiek, itt nőttek fel, szóval nagyjából tudjuk mire számíthatunk: borzasztóan nehéz versenyre, kőkemény ellenfelekkel. Azonban mivel számunkra ez egyelőre csak egyszeri alkalom, így semmilyen terhet nem rakunk magunkra, az a legfontosabb a fiúk élvezzék a verseny minden egyes pillanatát, autózzanak egy jó ízűt, aztán majd a végén meglátjuk hogyan tovább.”

 

A Korda Racinget azonban nemcsak az apa-fia páros képviseli a rendezvényen, az I.O.B.C. quados mezőnyben két motoros, Gombás Attila és Soós Péter is a csapat égisze alatt száll versenybe.

            ********

 

 

 

 

http://facebook.com/kordaracing*>;>
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Travel4You Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., Stefani Kft., Rábakert Kft., Start Complex Service Kft., Industial Electro Service Kft., FEOL Kft., Raorg Translog Kft., MNR Kft., Autó-Szoft Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker Kft., ZN-Tech Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., PP Média Kft., Young BTS Kft, Music Engine Kft, Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, Qtimax Hungary Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft, Alexovics Kft, Stefani Hungária Kft, Auto-Szoft Kft, J-Trend Kft, HCZ Autó BT

2019. augusztus 8.

******¤

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ