2019-ben együttműködik az M-Sport és a német ZF

2019-ben együttműködik az M-Sport és a német ZF

MEGOSZTÁS

 

Az M-Sport Ford Rally Team örömmel jelenti be új partnerségi megállapodását a ZF céggel a FIA WRC 2019-es szezonjában.

A csapat tavaly kezdte el a német céggel a lengéscsillapítók fejlesztését, illetve a Monte Carlo Rallye-tól kezdve kizárólagosan csak a ZF WRC lengéscsillapítóit fogja használni a cumbriai székhelyű csapat.

Az EcoBoost meghajtású Ford Fiesta WRC továbbfejlesztése továbbra is a csapat elsődleges feladata és ettől az új partneri együttműködéstől is azt várják, hogy a tovább fokozza a Fiesta WRC csúcsminőségő teljesítményét.

Chris Williams – M-Sport Rally Engineering vezetője:

Remek mederben zajlik a fejlesztési munka a ZF-fel,azon dolgozunk, hogy a csapat részévé váljanak. A Ford Fiesta WRC folyamatos fejlesztésére összpontosítunk és azt remélem, hogy az új és rendkívül értékes partnerünkkel további jó eredményeket tudunk majd elérni.

Odendahl Norbert – ZF Race vezérigazgatója:

A ZF hosszú és sikeres eredménylistával rendelkezik a rallyban. Új partnerségünk az M-Sport-tal, mint a WRC történetének egyik vezető csapatával, minden bizonnyal segíteni fog nekünk abban, hogy a márkánk és szakértelmünk minél nagyobb mértékben elterjedjen az off-road versenyeken. Nagy izgalommal várjuk a szezon kezdetét és izgalmas és sikeres évadban bízunk.

Forrás: M-Sport Media

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ