PSRX Volkswagen Sweden – Készen állunk! Gyerünk…

PSRX Volkswagen Sweden – Készen állunk! Gyerünk…

MEGOSZTÁS

A FIA World Rallycross bajnok csapata a Volkswagen Sweden kedden az Autostadt wolfsburgi rendezvényén mutatta be 2018-as Volkswagen Polo R Supercarját.

Petter Solberg: Tavaly a PSRX csapatom és a Volkswagen Sweden, valamint Volkswagen Motorsport között született partneri megállapodás, amelynek köszönhetően sok sikert értünk el.  Ezek után mindannyiunk közös feladata ennek a sikernek megteremtése. Nem lesz könnyű!

Már nagyon vártam, hogy visszaülhessek a kormány mögé. A téli időszak alatt sok időt töltöttem az íróasztalom mögött. Határozottan kedvelem az irodámat minda négy kerékkel és a bukóketrecével. Ízig vérig autóversenyzőnek tartom magam és már nagyon várom, hogy ismét versenyezhessek.

Johan Kristoffersson: A tavalyi szezon novemberi, dél-afrikai futama óta túlságosan hosszú idő telt el. Sokat edzettem és a Rally Világbajnokságon versenyeztem egy Skoda Fabia R5-sel a 66. Svéd Rallyn, de semmihez nem hasonlítható, amikor ismét beülsz egy Volkswagen Polo R Supercarba.

Amikor elkezdtük az idei teszt programunkat csak ültem az autóban és mosolyogtam magamban. Nagyon izgatott voltam, mert elkezdődött a felkészülésünk és a megszerzett világbajnoki címemet szeretném megvédeni.

A csapatot alkotó két világbajnok nagy várakozással tekint az előttük álló szezonra. A legendás amerikai labdarúgó edző Vince Lombardi – Lombardi hét év alatt, hét NFL bajnoki címet a csapataival – gondolataival készülnek az első barcelonai futam rajtjára –  tökéletesség nem érhető el, de ha üldözöd a tökéletességet, eléred a kiválóságot.

A kiválóság működőképes a számunkra.

A 2018-as évad a barcelonai World RX (április 14-16.) futamával kezdődik és további 11 versennyel folytatódik Európában, Észak-Amerikában és Afrikában.

Forrás: Copyright © 2018 Petter Solberg Media Office

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ