46. ​​Islas Canarias Rally 2022 – Luis Monzon vezeti a futamot

46. ​​Islas Canarias Rally 2022 – Luis Monzon vezeti a futamot

MEGOSZTÁS
Fotó: fiaerc,com

Luis Monzon vezeti a 46. ​​Islas Canarias Rallyt az első napot követően, Mögötte Nil Solans és Yoann Bonato állnak a dobogós pozíciókban. Monzon a mai hat szakaszból, kettőt nyert meg. Legközelebbi Nil Solans a délelőtti körben beállítás problémákkal küzdött, de ezt tudta orvosolni a délutáni három gyors végére, ugyanis sikerült megelőznie Bonatot. A legjobb nyolcban mindössze két nem hispán pilóta található.

A pénteket a #47. rajtszámmal a Csomós-Nagy kettős a 10. helyen zárta +49.3 másodperces hátrányban az éllovas Monzón mögött, míg a Herczig-Bacigál kettős a 12. pozícióban fejezte me a mai napot.

Az ERC értékelésben Herczigék a 10. helyen állnak.

A mezőnyben autózó László Martin – Berendi Dávid páros az összetett 30. helyén, illetve az RC4 kategóriában a 10. helyen állnak, míg Herczig Patrik – Bán Viktor kettős az összetett 65. helyén fejezte be a pénteki versenynapot, ami a fiatal pilóta számára az RC5 kategóriában a 15. pozíciót jelenti

Lois Monzon – Érzem a nyomást, de a hazai szakaszaimon ralizok a szurkolóim előtt és ez segít engem. Nagyon elégedett vagyok a vezetésemmel, jól szórakozom, szóval rendben van. Remélem, holnap is hasonló lesz.

Nil Solans – Nagyon örülünk a délutánunknak, de még mindi nem hibátlan az autó. Ha a gumik megfelelő hőmérsékletűek, akkor jól működik, de dolgoznunk kell egy kicsit a vezetési stíluson, és javítanunk kell az autón.”

1. Monzón/Déniz – Škoda Fabia Rally2 evo
2. Solans/Martí – Volkswagen Polo GTI R5 +8.4
3. Bonato/Boulloud – Citroën C3 Rally2 +12,1
4. Llarena/Fernández – Škoda Fabia Rally2 evo +20,3
5. Cruz/Mújica Eugenio – Ford Fiesta Rally2 +27,0
6. Grzyb/Kozdroń – Škoda Fabia Rally2 evo +40,2
7. Bassas Mas/Coronado Jiménez – Škoda Fabia R5 +41,8
8. Pardo Siota/Pérez Fernández Škoda +42,5

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ